Ο Γυμναστικός χωρίς Μπρατσιάκο δεν θα είναι πια ίδια ομάδα

Μεγάλο σοκ προκάλεί η είδηση της αποχώρησης του Βασίλη Μπρατσιάκου από τον ΓΣ Κύμης

Μεγάλο σοκ προκάλεί η είδηση της αποχώρησης του Βασίλη Μπρατσιάκου από τον ΓΣ Κύμης. Είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι άνθρωπος που οδήγησε την ομάδα σκαλί-σκαλί στα σαλόνια της basket league, ο προπονητής που έσπασε όλα τα ρεκόρ, που συνέδεσε το όνομα του με την επιτυχία και μπόλιασε το σύλλογο στον πρωταθλητισμό δεν θα βρίσκεται πλέον στο πάγκο του.

Τα περί συναινετικού διαζυγίου προφανώς είναι για τις εντυπώσεις καθώς πιο πιθανό σενάριο είναι η απόφαση να έχει ληφθεί από τον Αλέξανδρο Θεοδώρου. Ο πρόεδρος που μέχρι σήμερα έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη στο κόουτς Μπρατσιάκο κλείνοντας τ’ αυτιά του στους «ειδικούς»  μάλλον λύγισε και τελικά ο κύκλος έκλεισε.

Η άποψη μου είναι ότι πρόκειται για λανθασμένη  απόφαση. Όχι μόνο για το συναισθηματικό κομμάτι, αλλά γιατί ο 47χρονος τεχνικός κέρδισε τη σωτηρία στη πρώτη αναγνωριστική χρονιά στην Α1 και δικαιούταν τουλάχιστον άλλη μια σεζόν στο τιμόνι της ομάδας. Και είμαι σίγουρος πως ο γυμναστικός θα έκανε ένα βήμα παραπάνω, όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια.   

Τώρα σε ότι αφορά στον αντικαταστάτη του θα πρέπει να είναι ένας προπονητής καταξιωμένος και όχι στοίχημα, αλλιώς η απομάκρυνση Μπρατσιάκου δεν θα έχει καμία λογική.

Και σε ότι αφορά τον Ευβοιώτη προπονητή είμαι σίγουρος ότι δεν θα πάει χαμένος. Γιατί είναι μαχητής, με πολλές ικανότητες, που εξελίσσεται συνεχώς και  του αξίζουν τα καλύτερα. Ο Μπρατσιάκος δεν άλλαξε στο ελάχιστο σαν άνθρωπος από τότε που ήταν προπονητής στο τοπικό. Δεν μεγαλοπιάστηκε. Έμεινε το ίδιο προσιτός σε φίλους, κόσμο και ΜΜΕ. Και αυτό δείχνει πόσο συγκροτημένη προσωπικότητα διαθέτει.  
   
Βασίλη Μπρατσιάκο ευχαριστούμε για τις μοναδικές στιγμές που μας χάρισες.