Η τύχη πάει… με τους ισχυρούς!!

Η πρώτη τριπλή δοκιμασία πέρασε για τον ΠΑΣ Λαμία στην πολύπαθη Φούτμπολ Λιγκ και άφησε το καλύτερο αποτέλεσμα!

Η πρώτη τριπλή δοκιμασία πέρασε για τον ΠΑΣ Λαμία στην πολύπαθη Φούτμπολ Λιγκ και άφησε το καλύτερο αποτέλεσμα!

Δύο νίκες, μια ισοπαλία, επτά βαθμοί, χωρίς να δεχθείς γκολ και να παραμένεις αήττητος περνώντας από δύσκολες έδρες, είναι σημαντικό επίτευγμα που δεν χωρά την παραμικρή αμφισβήτηση…

Το πρώτο δείγμα αποδεικνύει πως αυτή η ομάδα στην τρίτη της χρονιά στην κατηγορία έχει αποκτήσει την ανάλογη εμπειρία που θα την βοηθήσει να διεκδικήσει το όνειρο της ανόδου και μάλιστα απέναντι σε ονόματα συλλόγων που σε μια άλλη εποχή δεν τολμούσες να αναμετρηθείς μαζί τους!!!

Σίγουρα χρειάζεται και τύχη αλλά η τύχη βοηθάει τους ισχυρούς… και ο ΠΑΣ Λαμία αυτή τη χρονιά με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου πιο έμπειρο από ποτέ, ανήκει στην κατηγορία των ισχυρών της Φούτμπολ Λιγκ!!

Έχει ένα σπουδαίο προπονητή τον Μπάμπη Τεννέ, τον κατάλληλο άνθρωπο που επέστρεψε με μοναδικό στόχο να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα… να οδηγήσει τον ΠΑΣ Λαμία στην Σούπερ Λιγκ!!

Και αυτός ο ΠΑΣ Λαμία έχει πολλά όπλα στην φαρέτρα του… αλλά χρειάζεται ένα ακόμη και αυτό το όπλο, το μεγαλύτερο της ομάδας είναι ο κόσμος της!! Όταν το ΔΑΚ γεμίσει ο ΠΑΣ Λαμία θα έχει αλλάξει επίπεδο… ίσως και κατηγορία!!

Τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια δίνουν την δυνατότητα στους φιλάθλους της πόλης και του νομού, να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα με την εντυπωσιακή παρουσία τους στις εξέδρες, ότι φέτος θα είναι η χρονιά μας!!

 Έχεις κόσμο; Έχεις δύναμη!! Τα υπόλοιπα τα έχεις ήδη… και την οικονομική ευρωστία του ιδιοκτήτη και σπουδαίο προπονητή και καλή ομάδα!! Θέλεις και τύχη… αλλά η τύχη βοηθάει τους δυνατούς όπως γίνεται εδώ και τέσσερα χρόνια στον ΠΑΣ Λαμία!!

Όταν ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου επέλεξε τον Περικλή Αμανατίδη για να ξεκινήσει το επίπονο ποδοσφαιρικό του ταξίδι.. και ένιωσε την δικαίωση της ανόδου από την πρώτη χρονιά, μέχρι την επιμονή του να φέρει τον Μπάμπη Τεννέ και την διορατικότητά  του να τον επαναφέρει για να ολοκληρώσει ένα προσωπικό στοίχημα!! Να δει τον ΠΑΣ Λαμία στην Σούπερ Λιγκ!!

Η συνέχεια θα έχει πολύ ενδιαφέρον…