Με τα γκολ των Μπρούνο, Παπουλή και Ποτουρίδη!
Εντυπωσιακή εμφάνιση από την ομάδα του Α.Ο. Υπάτου στο δημοτικό γήπεδο του Νεοχωρίου “Μπάμπης Παπαχατζής” (Δήμος Οιχαλίας), “κόντρα” στην ομάδα του τοπικού Διγενή, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, του 3ου ομίλου, της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και απόλυτα δίκαιη νίκη!
Η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου, χάρη στα γκολ των Μπρούνο, Παπουλή και Ποτουρίδη, επιβλήθηκε με 3-0 και με αυτή τη νίκη έφτασε στους 13 βαθμούς (4 νίκες – 1 ισοπαλία – 1 ήττα), όσους έχουν και ο Τηλυκράτης Λευκάδας, με τον Α.Ο. Τρίκαλα
https://starsports.gr/2022/12/17/patise-koryfi-to-ypato-entos-edras-itta-gia-ti-chalkida/
Οι παίχτες του ΑΟ Υπάτου μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2ο λεπτό ο Μπρούνο, με σουτ, έκανε το 0-1 και έβαλε την ομάδα του σε θέση “οδηγού” στο ματς.
Στο 38′ ο Παπουλής με ατομική προσπάθεια και πλασέ έδωσε σαφέστατο προβάδισμα στον ΑΟ Υπάτου διαμορφώνοντας το 0-2 που ήταν και το σκορ του α’ μέρους.
Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και ο Ποτουρίδης με σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, σε μία εμφατική νίκη για την ομάδα του!
Διγενής Νεοχωρίου (Μπρισίμης): Κουτσόπουλος, Μετούσι, Μαλάκος, Σταμέκος, Τσιγαρίδας, Βασιλείου, Αυγέρης, Μαχαίρας, Καλτσάς, Παναγιώτου, Χατζηχαραλάμπους.
ΑΟ Υπάτου (Αντωνόπουλος): Διαμαντής, Χριστογιάννης, Ροκάι, Γλυνός, Πολύζος, Ποτουρίδης, Μπρούνο, Παπουλής, Ρόδης, Σταγάκης, Ντρούγκας.
Πηγή: mikriliga
Υπό το βλέμμα Μπένετ η αναμέτρηση
Στο γήπεδο του Νεοχωρίου βρέθηκε κι ο Στιβ Μπένετ (Steve Bennet), ο Αγγλος, πρόεδρος της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.) της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.), προκειμένου να δει από κοντά τους διαιτητές του αγώνα, συνοδευόμενος από τον Γιάννη Σπυρόπουλο, πρόεδρο του δ.σ. του Σ.Δ.Π. Φθιώτιδας και μέλος της Κ.Ε.Δ. (Υπεύθυνος Ορισμού και Ανάπτυξης για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο).
Φωτο: sportrikala