Η διοίκηση του συλλόγου του Σχηματαρίου απέκτησε τον 20χρονο, γκαρντ – φόργουορντ, διεθνή με τις μικρές κατηγορίες, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον Πανερυθραϊκό!
Μετά από την ανανέωση της συνεργασίας τους για μια ακόμη σεζόν με τους: Ζακ Μπράιαντ, Λευτέρη Μητσιμπόνα και Φώτη Βασιλόπουλο και την απόκτηση του Δημήτρη Γερομιχαλού, οι διοικούντες των Ερμή ανακοίνωσαν σήμερα (Πέμπτη, 6/7) την απόκτηση ενός ακόμη παίχτη, ενός νεαρού παίχτη, ο οποίος θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως επένδυση για το μέλλον!
Η αναφορά γίνεται για τον Αναστάση Κωστόπουλο, τον 20χρονο, διεθνή με τις μικρές κατηγορίες, γκάρντ – φόργουορντ, με ύψος 2,00 μέτρα, ο οποίος στην περσινή σεζόν τέθηκε αντίπαλος της ομάδας του Σχηματαρίου καθώς αγωνίστηκε στην ομάδα του “Πανερυθραϊκός” Α.Σ.
Η ανακοίνωση:
Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αναστάση Κωστόπουλο.
Ο 20χρονος γκαρντ – φόργουορντ (2.00μ.), πρόκειται να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο της Elite League, ρίχνοντας περαιτέρω και τον μέσο όρο της ηλικίας του συλλόγου μας.
Έχει αποτελέσει μέλος όλων των μικρών Εθνικών ομάδων της χώρας μας, ενώ υπήρξε αρχηγός της Εθνικής Κ16 το 2018, καθώς και στέλεχος της Εθνικής Εφήβων 3Χ3.
Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα έγιναν στις ακαδημίες της ΚΑΠ (1η θέση στο Τουρνουά Μίνι της ΕΣΚΑ το 2015).
Τη σεζόν 2016-2017 αγωνίστηκε στον ΑΣΕ Δούκα, στον οποίο παρέμεινε για δύο χρόνια, κατακτώντας και την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων το 2017 στο Μεσολόγγι.
Εν συνεχεία, ο Κωστόπουλος τράβηξε τα βλέμματα του Παναθηναϊκού, ο οποίος τον απέκτησε και αγωνίστηκε στα πράσινα για δύο χρόνια (2018-2020), ενώ ακολούθησε και την προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του “τριφυλλιού” το καλοκαίρι του 2019.
Παράλληλα, έπαιξε για την ομάδα του ΚΑΟ Μελισσίων στη Β’ Εθνική, προτού μεταπηδήσει στον Πανερυθραϊκό, με τον οποίο ξεχώρισε πέρυσι και έφτασε έως και το Final Four της Elite League.
Πλέον, θα φοράει τη φανέλα του συλλόγου μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Κωστόπουλος δήλωσε:
“Είμαι χαρούμενος που με εμπιστεύεται ο κόουτς Οικονόμου.
Θέλω να αποδείξω πράγματα μέσα από την ομάδα και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται.
Το επίπεδο της ομάδας είναι ήδη ανεβασμένο και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα έχω συμπαίκτες που έχουν εμπειρία, έτσι ώστε να με βοηθήσουν”.
Πανερυθραϊκός B.C
Λίγη ώρα νωρίτερα την λύση της συνεργασίας της με τον παίχτη είχε ανακοινώσει η διοίκηση του σωματείου της Νέας Ερυθραίας!
Η διοίκηση του Πανερυθραϊκού ΑΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον αθλητή Ανάσταση Κωστόπουλο.