Επιστρέφει στο δσ της ΠΑΕ αναλαμβάνοντας το πόστο του αντιπρόεδρου μετά από την παραίτηση του Λάμπρου Μπαλόκα – Θα εκπροσωπεί την ΠΑΕ και στην Super League!
Οπως ανακοινώθηκε σήμερα (30/10) από την Π.Α.Ε. “Α.Π.Ο. Λεβαδειακός” την θέση του αντιπρόεδρου στο διοικητικό συμβούλιό της, η οποία ήταν κενή μετά από την παραίτηση του Λάμπρου Μπαλόκα, αναλαμβάνει ο Δημήτρης Μίχας, ο οποίος διετέλεσε και στο παρελθόν σε αυτή την θέση, επί σειρά ετών, έχοντας διατελέσει και υπεύθυνος ασφάλειας αγώνων ποδοσφαίρου της Super League. Ο κ. Μίχας θα εκπροσωπεί την Π.Α.Ε. και στις συνεδριάσεις της Super League.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει ότι νέος αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. αναλαμβάνει ο κ.Δημήτρης Μίχας.
Ο κ.Μίχας είχε διατελέσει και στο παρελθόν αντιπρόεδρος του συλλόγου, έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας, μεταξύ άλλων και κατά τις χρονιές στις οποίες πέτυχε τις ανόδους της στην Α’ Εθνική.
Με την ανάληψη των καθηκόντων του, ο κ.Μίχας θα εκπροσωπεί την ΠΑΕ Λεβαδειακός και στις συνεδριάσεις της Super League”.
Ο Δημήτρης Μίχας, ο οποίος γεννήθηκε στο Κυριάκι και κατοικεί στην Λιβαδειά σχεδόν 40 χρόνια, είναι και δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Λεβαδέων καθώς εξελέγη με την παράταξη “Συμφωνία Προοπτικής”, του Γιάννη Δ. Ταγκαλέγκα.
Είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός. Είναι μέλος του δ.σ. του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και εκπρόσωπος αυτού στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας.
Έχει διατελέσει, επίσης, υπεύθυνος λειτουργίας των Βιολογικών Σταθμών Άσπρων Σπιτιών – Αντίκυρας, επιστημονικός συνεργάτης της Βουλής των Ελλήνων και του Δήμου Λεβαδέων, μέλος του δ.σ. του Λιμενικού Ταμείου Αντίκυρας και του δ.σ. της “Ελικώνας – Παρνασσός ” Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α.
Από το 2006 έως και σήμερα, είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας Orion Travel, με μακροχρόνια προσωπική και οικογενειακή εμπειρία στον τομέα του τουρισμού.
Είναι παντρεμένος με την Ευφροσύνη Τσούρα, πτυχιούχο Ε.Α.Π. και έχουν ένα γιο, τον Λουκά, απόφοιτο του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Βόλου.
Φωτο πάνω: Ο Δημήτρης Μίχας απονέμει έπαθλο στον τερματοφύλακα, Παναγιώτη Τσιντώτα
Φωτο κάτω: Ο Δημήτρης Μίχας με τον Γιώργο Ζησόπουλο.