Στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Μαϊντέβατς στο 15ο λεπτό.
Στο 12’ ο Μπίκοφ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Τσάβες απέκρουσε και στη συνέχεια η φάση σταμάτησε για οφσάιντ στον Βλαχομήτρο.
Τρία λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ. Ο Λαχούντ βρήκε τον Μαϊντέβατς μέσα στην περιοχή και αυτός με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρατόν για το 0-1. Στην πρώτη της φάση στο παιχνίδι η ομάδα του Αγρινίου σκοράρει.
Στο 33’ ο Φουρτάδο έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην αγκαλιά του Τσάβες.
Δυο λεπτά αργότερα ο Λιάβας έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, τακουνάκι του Μαϊντέβατς από τη μικρή περιοχή, μπλόκαρε ο Ρατόν.
Στο 39’ ο Νούνιεζ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με τον Τσάβες να μπλοκάρει.
Δυο λεπτά αργότερα ο Σαραμαντάς έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, κεφαλιά του Νούνιες, μπλόκαρε ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού.
Στο Β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 52’ μετά από κεφαλιά του Μπακάκη η μπάλα έφτασε στον Νούνιεζ μέσα στην περιοχή που βρέθηκε στο έδαφος μετά από επαφή με τον Σιελη με τον διαιτητή Παπαπέτρου να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί.
Στο 59 ο Μπίκοφ έκανε το σουτ εκτός περιοχής με τον Τσάβες να χάνει αρχικά την μπάλα από τα χέρια του και στη συνέχεια να μπλοκάρει.
Στο 63 ο Φουρτάδο έκανε το πλασέ από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να καταλήγει δίπλα από το δεξί δοκάρι.
Στο 87 οι άνθρωποι της Λαμίας διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Λομόνακο μετά από σουτ του Νούνιεζ μέσα στην περιοχή με τον ρέφερι Παπαπέτρου να μην υποδεικνύει κάποια παράβαση.
Στο 90+2 η μπάλα έφτασε στον Γκοτζαμανίδη που σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τον Τσάβες να μπλοκάρει.
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Ρατόν, Γκοτζαμανίδης, Σιόβας, Αντράντε (78’ Γιαννούτσος), Ραντόνια (81’ Ντεντάκης), Σαραμαντάς (45’ Ρινγκ), Νούνιες, Δοϊρανλής, Φουρτάδο, Μπίκοφ (61’ Γκουίντο), Βλαχομήτρος (61’ Ενρίκεζ).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν (79’ Παντελάκης), Στάγιτς, Μπακάκης (79’ Αγαπάκης), Τορεχόν, Λιάβας, Νικολάου, Πέρες (71’ Κοντούρης), Μαϊντέβατς (56’ Λομόνακο), Λαχούντ (71’ Μπελεβώνης).
ΦΩΤΟ: ΙΝΤΙΜΕ
