Οι παίκτες του Ταμυναϊκού πίστεψαν ότι θα έχουν ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στον προτελευταίο της βαθμολογίας Κύζικο και λίγο έλειψε να το πληρώσουν ακριβά καθώς τα “πιτσιρίκια” του Κώστα Σταματίου κρατούσαν το βαθμό της ισοπαλίας μέχρι το 92΄ όταν ο Σταματούκος έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του.
Οι γηπεδούχοι δεν μπήκαν καλά στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν στην τελευταία φάση του ημιχρόνου με τον Μώρο. Στο 69΄ο Κοτρογιάννης σημάδεψε το δοκάρι και έξι λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση έπειτα από ωραίο συνδυασμό και σκόρερ τον Παπαδόπουλο.
Η νευρικότητα στους πρωτοπόρους ήταν εμφανής με χαρακτηριστική περίπτωση την απώλεια πέναλτι από τον Ντόβολη 80΄ που έστειλε τη μπάλα ψηλά πάνω από την εστία. Τελικά στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο αρχηγός του Ταμυναϊκού λύτρωσε την ομάδα του.
Μοιρασιά στη Δροσιά με τον ΑΠΚΟ να ανοίγει το σκορ με τον Κατσίμπρα στο 47΄ , αλλά δυο λεπτά αργότερα τον Βούλγαρη να φέρνει το ματς στα ίσια.
Ο Λήλας επέστρεψε στις νίκες και με σκόρερ τον Γεωργίου επικράτησε 1-0 στο γειτονικό ντέρμπι του Ελλήσποντου.