“Εφυγε” για το “μεγάλο ταξίδι” ο Δημήτρης Καλλιμάνης ο οποίος για έξι χρόνια διετέλεσε γενικός αρχηγός του σωματείου!
Βαρύ το πένθος στις τάξεις του Αθλητικού Ομίλου Υπάτου!
Το σωματείο της Βοιωτίας πενθεί την απώλεια του Δημήτρη Καλλιμάνη, του ανθρώπου ο οποίος διετέλεσε για έξι χρόνια γενικός αρχηγός και συνδύασε την παρουσία του στο σωματείο με τις εκπληκτικές σεζόν που έκανε η ομάδα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο!
Τον αδόκητο χαμό του εκλιπόντα έκαναν γνωστό οι άνθρωποι της διοίκησης του σωματείου με την παρακάτω ανάρτηση στους λογαριασμούς που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
“Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ δεν είναι πια μαζί μας.
Ο ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ πενθεί.
Έφυγε τόσο πρόωρα , τόσο ξαφνικά , τόσο άδικα….
Ήταν νικητής σε όσες μάχες έδωσε στη ζωή του, αξιοπρεπής, σεμνός, δίκαιος, δυναμικός, ασυμβίβαστος μαχητής!!
Έχασε τη μάχη που κανένας δεν μπόρεσε να κερδίσει.
Για 6 χρόνια ήταν ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας μας , φρόντιζε για τα πάντα και ήταν ο πιο αγαπητός όλων!
Με τον αδαμάντινο χαρακτήρα του και την ισχυρή προσωπικότητά του κατάφερνε πάντα να ανταπεξέρχεται στις δυσκολίες και να ολοκληρώνει με επιτυχία οποιαδήποτε αποστολή.
Η συμβολή του στα επιτεύγματα της ομάδας μας στην πορεία της στην Γ΄ Εθνική κατηγορία είναι τεράστια και καθοριστική.
Χωρίς εκείνον δεν θα μπορούσαν να γίνουν πράξη οι μεγάλες επιτυχίες της ομάδας μας.
Από σήμερα νοιώθουμε ΟΛΟΙ φτωχότεροι.
Ευχόμαστε ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει δύναμη και κουράγιο στην αγαπημένη του οικογένεια.
Το τελευταίο αντίο στον ΔΗΜΗΤΡΗ μας θα το πούμε αύριο στις 12:00 στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην Μεταμόρφωση Αττικής”.