Με την συμμετοχή περισσότερων των 200 ποδηλατών/σών και με τον καιρό σύμμαχο των διοργανωτών – Για 2η σερί χρονιά στους δρόμους των Δήμων Λεβαδέων και Ορχομενού!
Με την συμμετοχή περισσότερων των 200 ποδηλατών και ποδηλατισσών, όλων των κατηγοριών (Ανδρες/Γυναίκες, Elite, Νέοι/Νέες, Έφηβοι/Νεάνιδες, Masters και Sportive) και με τις καιρικές συνθήκες σύμμαχο στους διοργανωτές, διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο, 8 – 9 Μαρτίου, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λεβαδέων και του Δήμου Ορχομενού, αγώνες ποδηλάτου με γενικό τίτλο “2ος Γύρος Λιβαδειάς”.
Το απόγευμα του Σαββάτου, στην επαρχιακή οδό: Ορχομενού – Αλιάρτου, διεξήχθη αγώνας ατομικής χρονομέτρησης, συνολικού μήκους 14 χιλιομέτρων ενώ το πρωί της Κυριακής, με προ-εκκίνηση στην πλατεία “Λάμπρου Κατσώνη”, στην Λιβαδειά και τερματισμό στην περιοχή “Τζιμαίκα”, διεξήχθη αγώνας αντοχής “GRAN FONDO”, μήκους 80,4 χιλιομέτρων.
Τους αγώνες που τελούσαν υπό την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, συνδιοργάνωσε ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Ομιλος με την Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών (Π.Ε.Π.Α.), σε συνεργασία με τον Δήμο Λεβαδέων, τον Δήμο Ορχομενού, τον Α.Κ.Ο.Λ., την Τροχαία Λιβαδειάς και την Ενωση Ερευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς.
Δείτε στο video του “STAR Κεντρικής Ελλάδας” το ρεπορτάζ του αγώνα:
(Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ / Κάμερα: ΝΙΚΟΣ ΓΙΟΥΜΕΔΑΚΗΣ)
Στο video κατά σειρά μιλούν οι κ.κ.:
Σωτήρης Περίδης, έφορος ποδηλατικού τμήματος “Παναθηναϊκός” Α.Ο.
Γιώργος Καλαπόδης, πρόεδρος δ.σ. Π.Ε.Π.Α.
Χρήστος Πολατσίδης, πρόεδρος δ.σ. Α.Κ.Ο.Λ.
Νότης Αγνιάδης, αντιδήμαρχος Λεβαδέων