Στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της Λιβαδειάς με περισσότερες από 1000 συμμετοχές από 17 σωματεία της περιφέρειάς μας καθώς και της περιφέρειας Αττικής!
Στην Λιβαδειά χτυπούσε για δυο ημέρες η καρδιά του cheerleading στην Ελλάδα!
Στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της πόλης, το σαββατοκύριακο, 15 – 16 Μαρτίου, φιλοξενήθηκαν οι αγώνες για το “Περιφερειακό Κύπελλο Cheerleading Κεντρικής Ελλάδας”.
Η ομοσπονδία Cheerleading, στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, διοργάνωσε περιφερειακά κύπελλα σε τέσσερις πόλεις και μετά από το Ναύπλιο, την Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο, η αυλαία έπεσε στην Λιβαδειά με το κύπελλο Κεντρικής Ελλάδας!
Οι καλύτερες ομάδες από τις 4 πόλεις στις οποίες έγιναν τα περιφερειακά κύπελλα προκρίνονται στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος και το “European Cheer Open Super Cup 2025” που θα πραγματοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη το Νοέμβριο.
Στους αγώνες, επιπρόσθετα, οι αθλητές και οι αθλήτριες έλαβαν μέρος και στην προκριματική διαδικασία για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading που φέτος θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στο Ο.Α.Κ.Α.
Παράλληλα, έγινε και παρουσίαση του αθλήματος, που έχει ενταχθεί, πλέον, στα Ολυμπιακά αγωνίσματα!
Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 1.000, από 17 συλλόγους – μέλη της Ομοσπονδίας, από την Κεντρική Ελλάδα καθώς συμπεριλαμβάνεται και η Περιφέρεια Αττικής.
Σίγουρα έμειναν ικανοποιημένοι όλοι όσοι βρέθηκαν στο κλειστό της βοιωτικής πρωτεύουσας μιας και απόλαυσαν εκπληκτικές αγωνιστικές χορογραφίες!
Τους αγώνες συνδιοργάνωσαν η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading, ο Δήμος Λεβαδέων και ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς.
Δείτε στο video του “STAR Κεντρικής Ελλάδας” το σχετικό ρεπορτάζ:
(Ρεπορτάζ: Δημήτρης Σωτηρόπουλος / Κάμερα: Παναγιώτης Πραγιάννης)
Στο video κατά σειρά μιλούν οι:
Μιχάλης Φουντελάκης, πρόεδρος δ.σ. Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading
Χρήστος Πολατσίδης, πρόεδρος δ.σ. Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς
Νότης Αγνιάδης, αντιδήμαρχος Λεβαδέων
Γιώτα Πούλου, βουλευτής Βοιωτίας