Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας με ανακοίνωσή της, έκανε γνωστό πως το Drift Λαμίας 2025 δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς ο χώρος της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας δεν ήταν δυνατόν να δοθεί για λόγους “ανωτέρας βίας”. Ο αγώνας είχε ημερομηνία διεξαγωγής το Σαββατοκύριακο, 10-11 Μαΐου.
Η ανακοίνωση:
Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ο αγώνας Drift Λαμίας 2025, που ήταν προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί στις 10-11 Μαΐου, ματαιώνεται λόγω του ότι ο χώρος της Πανελληνίας Έκθεσης Λαμίας δεν κατέστη δυνατόν να μας παραχωρηθεί για λόγους “ανωτέρας βίας”… , εξαιτίας των εργασιών ανάπλασης του χώρου της ΠΕΛ.
Παρά τις εντατικές προσπάθειες μας δεν κατέστη δυνατόν να εξευρεθεί κατάλληλος χώρος στην ευρύτερη περιοχή που να μπορεί να ανταποκριθει στις προδιαγραφές ασφαλείας που απαιτούνται για την διοργάνωση του αγώνα .