Σε φιλικό ματς με την ομάδα του Α.Ο. Υπάτου στο “Ευάγγελος Δεπάστας” (Κυριακή 27/4 – 18:30′) θα πραγματοποιηθεί η απονομή από την ΕΠΣΒ του κυπέλλου του πρωταθλητή!
Την ερχόμενη Κυριακή, 27 Απριλίου, στο φιλικό παιχνίδι που “κλείστηκε” με “αντίπαλο” την ομάδα του Α.Ο. Υπάτου, στο δημοτικό στάδιο του Σχηματαρίου “Ευάγγελος Δεπάστας”, θα πραγματοποιηθεί η απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου της πρωταθλήτριας της Α’ κατηγορίας “Στάθης Χατζηλάμπρος” της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας της σεζόν 2024-2025, στην ομάδα της Α.Ε. “Αναγέννησης” Σχηματαρίου!
Οι πρωταθλητές Βοιωτίας (πρωταθλητές και πάλι μετά από 21 χρόνια!) “εκμεταλλεύτηκαν” το ρεπό που έχουν στην πρεμιέρα (1η αγωνιστική) του 6ου ομίλου του πανελλήνιου πρωταθλήματος των πρωταθλητριών ομάδων των Ε.Π.Σ. της χώρας (των αγώνων “μπαράζ”) για την άνοδο στην Γ’ Εθνική, που εκκινά το Σάββατο 26/4 κι έτσι “έκλεισαν” αυτό το φιλικό ματς – “φιέστα τίτλου”, η “σέντρα” στο οποίο ορίστηκε για τις 18:30′!