Οι πρωταθλητές της Ε.Π.Σ. Φωκίδας υποχρεώθηκαν σε πολύ “βαριά” εντός έδρας ήττα από τους πρωταθλητές της Ε.Π.Σ. Αργολίδας!
Δεν τα κατάφερε η ομάδα του Α.Σ. “Ησαΐας” να φτάσει σε θετικό αποτέλεσμα ούτε στο τρίτο ματς που έδωσε στην έδρα της και τέταρτο, συνολικά, στον 6ο όμιλο του πανελλήνιου πρωταθλήματος των πρωταθλητριών ομάδων των Ε.Π.Σ. της δύναμης της Ε.Π.Ο. της σεζόν 2024-2025 για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Στο παιχνίδι που έδωσε σήμερα, Τετάρτη, 14 Μαΐου (η “σέντρα” έγινε στις 15:00′), στο δημοτικό γήπεδο της Δεσφίνας, με αντίπαλο την ομάδα της Α.Ε. Ερμιονίδας, υποχρεώθηκε σε “βαριά” ήττα με σκορ 5-0!
Οι πρωταθλητές της Ε.Π.Σ. Φωκίδας, οι οποίοι έρχονταν από τρεις, σερί, ήττες (οι δυο εντός έδρας) με σκορ 2-0, δεν κατάφεραν να προβάλλουν ιδιαίτερη αντίσταση στους πρωταθλητές της Ε.Π.Σ. Αργολίδας και υποχρεώθηκαν σε νέα, τέταρτη, σερί, ήττα σε τέσσερα ματς κι έτσι, χωρίς βαθμό, δεν μπορούν να ελπίζουν σε κατάληψη μιας εκ των θέσεων του βαθμολογικού πίνακα που δίνουν την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 10’ με τον Παρέδες (0-1) και στο 15’ ο Σταμάτης έκανε το 0-2, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Τρία λεπτά μετά από την έναρξη του δεύτερου μέρους (48’) ο Ραπτόπουλος έκανε το 0-3 που “κλείδωσε” την νίκη για την ομάδα της Αργολίδας.
Στο 67’ ο Καρδάμης έκανε το 0-4 και έδωσε διαστάσεις στο “διπλό” των φιλοξενούμενων και ο Σεφερλής στο 90’+1’ έβαλε το… “κερασάκι στην τούρτα” (0-5)!
Οι “πρωταγωνιστές”
Α.Σ. “Ησαΐας” Δεσφίνας (Θωμάς Αναγνωστόπουλος, “4-1-4-1”): Αλεξανδρής – Αντάμης (72′ Καράβας), Λιακώνης, Παντίσκας (67′ Ζουλουφτάρι), Αλτάνης – Κουβέλης – Τριάντης, Γ.Λεοντίου (72′ Παρασκευάς), Γ.Βασιλείου (80′ Ευθυμίου), Μ.Λεοντίου (80′ Κοντογόνης)- Δρίβας.
Α.Ε. Ερμιονίδας (Αλέξανδρος Μαντζούνης): Πίνης – Ε.Στεργίου, Μαυρομάτης, Μεχμετάι, Καρδάμης, Παρέδες, Τριμπόνιας, Γκολφινόπουλος, Σταμάτης, Ραυτόπουλος, Γ.Στεργίου.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Γιώργος Τουλούμης με βοηθούς τον Γιάννη Ντόβολη και τον Θανάση Παλουμπή, όλοι απο την Ε.Π.Σ. Εύβοιας.
Παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο Μανώλης Ζώρζος από την Ε.Π.Σ. Αθηνών.