Η ομάδα της Λιβαδειάς την Παρασκευή 23 Μαΐου θα “κονταριστεί” με την ομάδα του Α.Ο. Δάφνης και το Σάββατο 24/5 με την ομάδα του Κ.Α.Ο.Χ. “Ευρώπη ’87”!
Οπως έγινε γνωστό σήμερα (15/5) οι τρεις “δεύτερες” της “National League 1” της σεζόν 2024-2025, οι ομάδες, δηλαδή, που κατέλαβαν την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα κάθε ομίλου του τρίτου στην τάξη εθνικού πρωταθλήματος μπάσκετ, θα αναμετρηθούν το τριήμερο, Παρασκευή 23, Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Μαΐου, στο “Χαλκιοπούλειο” κλειστό γυμναστήριο της Λαμίας, σε αγώνες “μπαράζ”, για να προκύψει η ομάδα που θα κερδίσει το 4ο και τελευταίο “εισιτήριο” της ανόδου στην “Elite League”!
Η ομάδα του Εθνικού Λιβαδειάς που κατέλαβε την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Β’ ομίλου, την Παρασκευή 23/5 θα “μονομαχήσει” με την ομάδα του Α.Ο. Δάφνης που κατέλαβε την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Α’ ομίλου και το Σάββατο 24/5 με την ομάδα του Καλαθοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Χαλκιδικής “Ευρώπη ’87” που κατέλαβε την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Γ’ ομίλου!
Θυμίζουμε οτι στον Α’ όμιλο πρωταθλήτρια στέφθηκε η ομάδα του Αιγάλεω Α.Ο. και στον Β’ όμιλο η ομάδα του Γ.Σ. Σοφάδων.
Στον Γ’ όμιλο πρωταθλήτρια στέφθηκε η ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Πεύκων Συκεών Μαχητές Πειραματικό (προέκυψε από την συνένωση των σωματείων: Μαχητές Δόξας Πεύκων και Παναθλητικός Πειραματικού Συκεών) καθώς στον αγώνα που έγινε απόψε, Πέμπτη, 15/5 (το “τζάμπολ” έγινε στις 18.00′), στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Πεύκων, για την 5η και τελευταία αγωνιστική της σειράς των τελικών των “play offs” στον όμιλο, επικράτησε με 70-60 της ομάδας του Καλαθοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Χαλκιδικής “Ευρώπη ’87” [προέκυψε από την συνένωση των σωματείων της Χαλκιδικής: “Παναθλητικός Ομιλος Μουδανιών (ίδρυση 1949), Αθλητικός Ομιλος Νέας Τρίγλιας (ίδρυση 1986) και Α.Σ. “Ευρώπη ’87” Πευκοχωρίου].
Αυτές οι τρεις, πρωταθλήτριες, ομάδες προβιβάζονται απευθείας στην “Elite League”!
Εθνικός Λιβαδειάς: “Θα παλέψουμε ενωμένοι!”
Σε σχετική ανάρτηση που έκαναν οι άνθρωποι του σωματείου της Λιβαδειάς στους λογαριασμούς που διατηρεί στα “social media”, αναφέρουν χαρακτηριστικά:
“Η ομάδα μας αναμένεται να δώσει δύο αναμετρήσεις στα μπαράζ ανόδου της National League 1, με στόχο να εξασφαλίσει το τελευταίο εισιτήριο για την Elite League.
Οι «λύκοι» μας θ’ αγωνιστούν στη Λαμία, δίνοντας αναμέτρηση στις 23/5 με τον ΑΟ Δάφνης και στις 24/5 με τον νικητή του ζευγαριού Μαχητές – ΚΑΟΧ.
Στόχος μας τα δύο νικηφόρα αποτελέσματα για το εισιτήριο της ανόδου στην δεύτερη εθνική κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.
Θα παλέψουμε ενωμένοι!
𝗪𝗘 𝗖𝗔𝗡 𝗗𝗢 𝗜𝗧 𝗧𝗢𝗚𝗘𝗧𝗛𝗘𝗥, 𝗪𝗘 𝗧𝗛𝗘 𝗪𝗢𝗟𝗩𝗘𝗦”
Παγκόσμια ημέρα οικογένειας
Η ανάρτηση του “Ethnikos Livadeias BC” για την σημερινή (15/5) “Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας”:
“𝝥𝝖𝝘𝝟𝝤𝝨𝝡𝝞𝝖 𝝜𝝡𝝚𝝦𝝖 𝝤𝝞𝝟𝝤𝝘𝝚𝝢𝝚𝝞𝝖𝝨
Ομάδα δεν είμαστε μόνο στα παιχνίδια!
Είμαστε στα δύσκολα, στα αποδυτήρια, στις σιωπές και στις αγκαλιές μετά τη μάχη.
Για εμάς, αυτή η ομάδα είναι οικογένεια.
Αυτή την ημέρα γιορτάζουμε μαζί με όσους μπαίνουν μαζί μας στο γήπεδο και δεν βγαίνουν ποτέ από την καρδιά μας.
Γιορτάζουμε με την ομάδα μας, γιατί οικογένεια δεν είναι μόνο λέξη.
Είναι δέσιμο!
Είναι πίστη!
Είναι εμείς!
“National League 1” 2024-2025
Γ’ όμιλος
Play offs (σειρά των τελικών)
5η αγωνιστική
Πέμπτη, 15 Μαΐου 2025
Ωρα έναρξης: 18.00′
Κλειστό γυμναστήριο: Δ.Α.Κ. Πεύκων
Μαχητές Πειραματικό – Κ.Α.Ο.Χ. “Ευρώπη ’87” 70-60 (3-2)
Δεκάλεπτα: 15-8, 33-21, 51-40, 70-60
Μαχητές Πειραματικό (Γεροφώτης-Ματενίδης): Πετράκης 13 (3), Νώτης 16, Καλαϊτζίδης 4, Γαλανίδης 3 , Φλιάτης 4, Χαραλαμπίδης 12 (2), Αμπαράς 15 (5), Κυργάκης 3 (1), Κομνιανίδης
Κ.Α.Ο.Χ. “Ευρώπη ’87” (Παναγιωτόπουλος-Βέτσος): Γκιουζελίδης 9, Παναγιωτόπουλος 19 (4), Δεληγιώργης 6, Ζωγράφος Γ. 2, Αργυρόπουλος 8 (1), Μπαλτζόπουλος 10 (2), Μανθόπουλος , Σμυρλής 6 (2), Κιατίπ.
Διαιτητές: Ζαχαρής-Γιαννούλης-Τοπαλίδης
Κομισάριος: Παραλικίδης
Μπαράζ ανόδου
Δ.Α.Κ. Λαμίας “Χαλκιοπούλειο”
Παρασκευή, 23 Μαΐου 2025
Εθνικός Λιβαδειάς – Α.Ο. Δάφνη
Σάββατο, 24 Μαΐου 2025
Εθνικός Λιβαδειάς – Κ.Α.Ο.Χ. “Ευρώπη ’87”
Κυριακή, 25 Μαΐου 2025
Α.Ο. Δάφνη – Κ.Α.Ο.Χ. “Ευρώπη ’87”