Οι “εκλεκτοί” του Νίκου Παπαδόπουλου για το ματς με την ομάδα του Ν.Π.Σ. “Βόλος” με το οποίο οι “πράσινοι” θα κάνουν “ποδαρικό” στο νέο έτος (11/1, 16:00′, “Λ.Κατσώνης”)!
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παιχτών της ομάδας του Λεβαδειακού για το παιχνίδι με την ομάδα του Ν.Π.Σ. “Βόλος” που εντάσσεται στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α’ φάσης (regular season) του πρωταθλήματος της “Stoiximan Super League” της σεζόν 2025-2026 και το οποίο έχει οριστεί να διεξαχθεί αύριο, Κυριακή, 11 Ιανουαρίου, στο γήπεδο του δημοτικού σταδίου της Λιβαδειάς “Λάμπρος Κατσώνης”, με ώρα έναρξης στις 16:00′.
Αμέσως μετά από την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την “αποστολή” για το ματς, την πρώτη στο 2026.
Οπως ανακοίνωσε η “πράσινη” Π.Α.Ε., την 23μελή “αποστολη” για το ματς με το οποίο η ομάδα θα κάνει “ποδαρικό” στο 2026, απαρτίζουν οι: Λοντίγκιν, Άνακερ, Λιάγκας, Χάνα, Φίλων, Τσάπρας, Τσιβελεκίδης, Βήχος, Μανθάτης, Κάτρης, Μάγκνουσον, Τσιμπόλα, Γκούμας, Κωστή, Τσοκάι, Λαμαράνα, Μπάλτσι, Όζμπολτ, Πεντρόζο, Συμελίδης, Λαγιούς, Παλάσιος και Γιούριτς.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Βέρμπιτς (τραυματίας).
Ν.Π.Σ. “Βόλος”: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό
Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή της ομάδας της Π.Α.Ε. Ν.Π.Σ. “Βόλος” για την αυριανή αναμέτρηση στο “Λάμπρος Κατσώνης”.
Αυτοί είναι οι : Σιαμπάνης, Γραμματικάκης, Σόρια, Κάργας, Χέρμανσον, Τριανταφύλλου, Ατζιάκουα, Αμπάντα, Λυκουρίνος, Τσοκάνης, Γρόσδης, Κόμπα, Βαϊνόπουλος, Μπουζούκης, Πίντσι, Ασεχνούν, Χουάνπι, Μακνί, Χάμουλιτς, Σαντής.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Μύγας (τιμωρημένος), Μαρτίνες, Τζόκα, Φορτούνα (τραυματίες), Λάμπρου, Τασιούρας, Κύρκος, Λεγκίσι (ίωση), Γκονζάλες (ανέτοιμος).


