Ο πρωτοπόρος και ενισχυμένος με τους Ντουμάνη και Γκούμα Ταμυναϊκός ταξιδεύει στην Μακρυκάπα με στόχο το 16/16. Στην έδρα της ισχυρής Αιδηψού που θέλει να επιστρέψει στις νίκες, δοκιμάζεται ο ΑΟ Χαλκίς χωρίς τον πιο επιδραστικό του ποδοσφαιριστή, τον Γιάννη Μπινιάκο που έριξε τίτλους τέλους καθώς η κατάσταση στην ομάδα έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Η Δροσιά με 4 βαθμούς στα τελευταία δυο παιχνίδια που την έφεραν στην 13η θέση θα επιχειρήσει να δώσει συνέχεια σε αυτό το μίνι σερί απέναντι στον Λήλα ο οποίος δεν έχει νικήσει μέσα στο 2026.
Μονόδρομος για τον Ευβοϊκό είναι το τρίποντο με αντίπαλο τον ουραγό Ατρόμητο Βασιλικών. Δυο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθληματος η Προποντίδα και ο Σταυρός θα “μονομαχήσουν” στο γήπεδο του Βούρκου.
Την πρώτη του νίκη μέσα στο νέο έτος θα επιχειρήσει να πάρει ο Ελλήσποντος με αντίπαλο την Αναγέννηση Μαντουδίου η οποία βρίσκεται σε θέση υποβιβασμού και καίγεται για βαθμούς.
Αμαφίρροπη αναμέτρηση στο Δύστο με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον ιδαίτερα ενισχυμένο και αήττητο το 2026 Απόλλωνα Ερέτριας. Ζόρια για τον ΑΟ Ν. Στύρων που έχει κολλήσει στους 15 βαθμούς περίπου 40 μέρες και μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες από τότε, ενώ ακολουθεί αγώνας με υψηλό βαθμό δυσκολίας στο Πήλι με αντίπαλο τον υπολογίσιμο Έρμή.


