Η πρώτη απώλεια βαθμών για τον Ταμυναϊκό ήρθε στη Μακρυκάπα, όπου οι θαρραλέοι “Λύκοι” το έψαξαν στο β΄ ημίχρονο και κατάφεραν να πάρουν το παράσημο της πρώτης ομάδας που δεν λύγισε από τους πρωτοπόρους.
Η Χαλκίδα γύρισε με το βαθμό της ισοπαλίας από την Αιδηψό, αλλά το κυριότερο είναι ότι επιτέλους η διοίκηση που έφτασε την ομάδα στα πρόθυρα της διάλυσης παραιτήθηκε και την ερχόμενη Τετάρτη θα εκλεγεί νέα, προσωρινή ή όχι δεν έχει σημασία, το αποτέλεσμα είναι ότι η ομάδα θα απαλλαγεί από τα βαρίδια που την έστελναν αύτανδρη στο βυθό.
Σημαντικές εξελίξεις στην ουρά. Ο Ευβοϊκός πήρε τρίποντο ανάσα, ενώ ο Ατρόμητος Βασιλικών με μόλις 7 βαθμούς πρέπει να συμβιβάζεται με την ιδέα ότι η νέα σεζόν θα τον βρει στην παρακάτω κατηγορία.
Η Αναγέννηση Μαντουδίου έφυγε με σημαντικό βαθμό από τη Ν. Λάμψακο και παρότι βρίσκεται σε θέση υποβιβασμού δείχνει ότι θα παλέψει για την παραμονή. Η Δροσιά παρέμεινε αήττητη για τρίτο συνεχόμενο ματς και αναμφίβολα έχει ανοδική πορεία.
Τα πράγματα ζορίζουν επικίνδυνα για τον ΑΟ Ν. Στύρων που μετά την νέα ήττα βρίσκεται πλέον στο μεταίχμιο. Ο Απόλλων Ερέτριας πήρε σπουδαίο διπλό και σε συνδυασμό με τις μεταγραφές που έχει πραγματοποιήσει οι πιθανότητες είναι πια με το μέρος του.
Η Προποντίδα με την πέμπτη συνεχόμενη νίκη ξέφυγε οριστικά από την επικίνδυνη ζώνη και δείχνει ότι η θέση της είναι στα ψηλά πατώματα.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΕΠΟΜΕΝΗ (17η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

