Με τον Βέρμπιτς και τους “νέους”, αλλά χωρίς τους: Λιάγκα, Μάγκνουσον, Τσιμπόλα, Λαγιούς (τραυματίες) και Συμελίδη (τιμωρημένος)!
Με αρκετές αλλαγές στην “αποστολή” μιας και έχει απουσίες θα υποδεχθεί η ομάδα της Π.Α.Ε. “Α.Π.Ο. Λεβαδειακός” την ομάδα της Π.Α.Ε. “Asteras Aktor F.C.”, αύριο, Κυριακή, 1η Φεβρουαρίου, στις 16:00′, στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς “Λάμπρος Κατσώνης”, στον αγώνα για την 19η αγωνιστική της Α’ φάσης (κανονική περίοδος) του πρωταθλήματος της “Stoiximan Super League” 2025-2026.
Οπως ανακοινώθηκε από την “πράσινη” Π.Α.Ε. στην 23μελή “αποστολή” που ανακοίνωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος συμπεριλήφθηκαν και οι τρεις νεοαποκτηθέντες παίχτες και η αναφορά γίνεται για τους: Γιώργο Νίκα, Χρήστο Παπαδόπουλο και Ογκνιεν Οζέγκοβιτς (ο Κορνέζος είχε συμπεριληφθεί και στην προηγούμενη αποστολή).
Από την άλλη πλευρά, όμως, εκτός αποστολής έμειναν οι: Λιάγκας, Μάγκνουσον, Τσιμπόλα και Λαγιούς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τραυματισμούς καθώς και ο Συμελίδης ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του για κάρτες.
Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι: Λοντίγκιν, Άνακερ, Σουρδής, Χάνα, Φίλων, Τσάπρας, Τσιβελεκίδης, Βήχος, Μανθάτης, Κορνέζος, Γκούμας, Κωστή, Τσοκάι, Λαμαράνα, Μπάλτσι, Νίκας, Παπαδόπουλος, Όζμπολτ, Πεντρόζο, Βέρμπιτς, Παλάσιος, Γιούριτς και Οζέγκοβιτς.


