Με την 18η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Εύβοιας. Ο πρωτοπόρος Ταμυναϊκός φαίνεται ότι θα έχει εύκολο έργο απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας Ατρόμητο Βασιλικών. Σε ότι αφορά στην μάχη της παραμονής οι ομάδες που θέλουν να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη έχουν δύσκολες αναμετρήσεις.
Ο προ-τελευταίος Ευβοϊκός θα υποδεχθεί τον ΑΟ Χαλκίς, η Αναγέννηση Μαντουδίου που επίσης έχει 14 βαθμούς δοκιμάζεται στη Μακρυκάπα, ο Απόλλων Ερέτριας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον υπολογίσιμο Ερμή Πηλίου και η Δροσιά πηγαίνει στο Βούρκο όπου θα βρεθεί στο διάβα της φορμαρισμένης Προποντίδας που τρέχει σερί 6 νικών.
Οποιαδήποτε απώλεια βαθμών μπορεί να φέρει ανακατατάξεις καθώς η βαθμολoγική διαφορά μεταξύ τους είναι μικρή.
Αμφίρροπη αναμέτρηση αναμέται στη βόρεια Εύβοια με την Αιδηψό να υποδέχεται τον Λήλα, ενώ ο ΑΟ Ν. Στύρων που πήρε βαθιά ανάσα την περασμένη αγωνιστική θέλει βαθμολογική συγκομιδή και απέναντι στον πληγωμένο Σταυρό.
Τέλος, στη Ν. Λάμψακο ο Ελλήσποντος θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα με αντίπαλο τον Δύστο.

