Το απόγευμα το Σαββάτου (7/2) o Mαγνησιακός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Ευρυτανικό, για τη 13η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Β’ Φθιώτιδας.
Το αγωνιστικό πέρασε σε δεύτερη μοίρα καθώς το ματς σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του γκολκίπερ Χρήστου Καρκαβίλα των φιλοξενούμενων.
Στη φάση του τραυματισμού του 27χρονου τερματοφύλακα είχαμε το fair play της χρονιάς από τον Γιάννη Γκούρλια. Ο πολύπειρος μέσος του Μαγνησιακού είχε τη δυνατότητα να σκοράρει σε κενή εστία, όμως επέλεξε να στείλει τη μπάλα άουτ και να τρέξει να δει την κατάσταση του Καρκαβίλα.
Μια κίνηση που κέρδισε το χειροκρότημα όλων στο γήπεδο και δείχνει το ήθος του Γιάννη Γκούρλια, ενός ποδοσφαιριστή που έχει φάει με το κουτάλι τα γήπεδα της Φθιώτιδας.
Η τοποθέτηση του Χρήστου Καρκαβίλα:
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές σας και για τον τρόπο που αντιμετωπίσατε την κατάσταση.Και ένα πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και ευχαριστώ στον αθλητή του ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΥ τον Ιωαννης Γκουρλιας
Που πέταξε την μπάλα εκτός γηπέδου και ήρθε κατευθείαν να δει πως είμαι ενώ θα μπορούσε να σκοράρει σε κενή εστία,αυτό δείχνει το ήθος και τις αξίες του.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για όλα και ελπίζω σύντομα να ξανά βρεθώ στο γήπεδο !!
Η ανακοίνωση του Μαγνησιακού:
Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Μαγνησιακός εύχονται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον τερματοφύλακα του Ευρυτανικός Α.Σ.
Του ευχόμαστε να ξεπεράσει σύντομα τον τραυματισμό του και να επιστρέψει υγιής στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Πάνω απ’ όλα, προέχει η υγεία των αθλητών.
Η ανακοίνωση του Ευρυτανικού:
13η’ αγωνιστική Β’ κατηγορίας Φθιώτιδας
Α.Σ.Μαγνησιακός-Α.Σ.Ευρυτανικός
Τελικό αποτέλεσμα 0-0
Ισόπαλο αποτέλεσμα για την ομάδα μας σε ένα παιχνίδι που έρχεται σε 2η’ μοίρα έπειτα απ’ τον σοβαρό τραυματισμό του τερματοφύλακα μας Χρήστου Καρκαβίλα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Μαγνησιακού για τη φιλοξενία και την άμεση ανταπόκριση την ώρα του τραυματισμού του Χρήστου.Συνεχίζουμε δυναμικά!!!
