Τελικά όπως το προβλέψαμε έγινε, ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε με τρεις ομάδες της Λοκρίδας στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ Φθιώτιδας!
Άρης Αγίου Κωνσταντίνου, Μαλεσίνα και Κηφισσός Κάτω Τιθορέας (τυχαία η σειρά) με 29 βαθμούς βρίσκονται στην πρώτη θέση αποδεικνύοντας ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι και αμφίρροπο και συναρπαστικό και οι εκπλήξεις δεν λείπουν και κυρίως το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο.
Παρά τις γκρίνιες, τις μουρμούρες, τις καχυποψίες, το παρασκήνιο που κάποιοι θέλουν να συντηρούν, το παιχνίδι παίζεται στα ίσια μέχρι στιγμής διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και ένα νοσηρό κλίμα ανάμεσα στους παράγοντες και τους φιλάθλους!
Θέλουν μάλιστα να πλήξουν την διοργάνωση όταν οι ίδιοι ανήκουν στην διοργάνωση… Και προσπαθούν να έχουν αντιπολιτευτικό χαρακτήρα αντί να υπερασπίζονται τα συμφέροντα όλων των ομάδων!
Τι τραγικό… Αλλά έτσι έχουν μάθει αφού το επίπεδό τους φτάνει μέχρι την ικανοποίηση μόνο των δικών τους συμφερόντων, οικονομικών κυρίως για ένα μεροκάματο!
Αρκετά είπαμε… Πάμε στο πρωτάθλημα και τον δεύτερο γύρο που αρχίζει και θα κριθεί στα ντέρμπι και στην έδρα, γιατί η έδρα μπορεί να βγάλει πρωταθλητή!
Όποια ομάδα καταφέρει και εκμεταλλευτεί την έδρα της σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο και αν μάλιστα βγει νικήτρια στα ντέρμπι έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κόψει πρώτη το νήμα!
Α και κάτι τελευταίο υπάρχουν και οι ομάδες ρυθμιστές από την 4η μέχρι την 7η θέση που αν δεν προσέξεις θα σε τιμωρήσουν… Και μπορεί να χάσεις ότι έχτιζες για πολύ καιρό!
Και να θυμάστε στο ποδόσφαιρο λάθη κάνουν οι πάντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες οι διαιτητές ακόμη και οι φίλαθλοι που μπορεί να καταδικάσουν την ομάδα τους, για αυτό όχι κριτική στους άλλους, αλλά πρώτα θα πρέπει να κοιτάζουν όλοι τη δική τους καμπούρα!
Διώξτε λοιπόν την τοξικότητα, απολαύστε το παιχνίδι και ο καλύτερος και πιο τυχερός ας βγει πρωταθλητής γιατί έτσι θα βγει κερδισμένο και το Φθιωτικό ποδόσφαιρο!
