Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Αστέρα Σταυρού εξέδωσε ο ΠΑΣ Λαμία.
Η διάθεσή τους θα γίνεται μόνο από τα εκδοτήρια του ΔΑΚ από τις 13:00 της Κυριακής, μέχρι την έναρξη του αγώνα.
Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ. Το εισιτήριο για τους μαθητές 15-18 ετών θα κοστίζει 5 ευρώ, ενώ η είσοδος για παιδιά μέχρι 14 ετών θα είναι δωρεάν.
Η ενημέρωση από τον ΠΑΣ Λαμία:
Για τον αγώνα της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας απέναντι στον Αστέρα Σταυρού, που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος” την Κυριακή 15/02 και ώρα 15:00, ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ενημερώνει τους φιλάθλους που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο τα εξής:
Την Κυριακή ημέρα του αγώνα θα λειτουργούν τα εκδοτήρια του ΔΑΚ “Αθ. Διάκος” από τις 13:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα.
Οι τιμές των εισιτηρίων:
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 10€
ΜΑΘΗΤΕΣ (από 15-18 ετών): 5€
ΠΑΙΔΙΑ (μέχρι 14 ετών): ΔΩΡΕΑΝ
ΠΡΟΣΟΧΗ:
– ΔΕΝ θα επιτρέπεται η είσοδος σε κανέναν φίλαθλο χωρίς εισιτήριο.
– Υπενθυμίζεται ότι η Αθλητική Εγκατάσταση του ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος” εποπτεύεται και λειτουργεί με σύγχρονα εποπτικά μέσα (κάμερες), σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση πράξεων βίας και εν γένει αξιόποινων πράξεων.
Ως εκ τούτου υπενθυμίζεται στους φιλάθλους ότι απαγορεύονται κάθε είδους πυροτεχνήματα, φωτοβολίδες, καπνογόνα ή ρίψεις αντικειμένων καθώς υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας αλλά και του φίλαθλου που θα προβεί στις παραπάνω ενέργειες αντιμετωπίζοντας σοβαρές ποινές.
Προστατεύουμε την ομάδα μας και τη στηρίζουμε με την παρουσία και τη φωνή μας!
