Πρωτάθλημα Γ’ Eθνικής με τη νέα διαδικασία των play-offs και play-out να βρίσκεται προ των πυλών διεξαγωγής του.
Ένα πρωτάθλημα όπου υπάρχουν ιστορικές ομάδες που στο παρελθόν τις είδαμε να φτάνουν και να αγωνίζονται μέχρι τα σαλόνια της Α’ εθνικής, ομάδες πόλεων, κωμοπόλεων και χωριών που θέλουν να αφήσουν το δικό τους ποδοσφαιρικό αποτύπωμα, ξοδεύοντας χρήμα, χρόνο και ιδρώτα οι παράγοντες για την επιτυχία μιας πρόσκαιρης ικανοποίησης που στο τέλος μπορεί να ξεχαστεί γρήγορα…
Και τις περισσότερες φορές το ταμείο βγαίνει μείον με ότι αυτό συνεπάγεται για τους ανθρώπους που ασχολούνται και που ψάχνουν τρόπους επιστροφής των αλόγιστων ή και πιο συγκρατημένων δαπανών που έχουν γίνει!
Έτσι λοιπόν τώρα έρχεται η ώρα να βγουν κάποια από τα …σπασμένα στον μίνι μαραθώνιο του δούναι και λαβείν, όπου οι νταλαβεριτζήδες τρίβουν τα χέρια τους κάνοντας deal και αλισβερίσια στην εξασφάλιση για τον άρτον ημών τον επιούσιον!
Γιατί στον κάθε όμιλο ένας δύο θα παλέψουν για τον στόχο της ανόδου και θα γίνουν οι πρωταγωνιστές μιας ωστόσο κωμικοτραγικής παράστασης που τις πρώτες σκηνές τις είδαμε να
διαδραματίζονται στις τελευταίες στροφές της κανονικής περιόδου!
Έρχεται λοιπόν η ώρα για το μεγάλο παζάρι στους πάνω και στους κάτω, για την άνοδο και την σωτηρία, όχι της ψυχής αλλά της παραμονής στα δρώμενα του μαγικού κόσμου του ποδοσφαίρου!
Περίεργα αποτελέσματα, εκπλήξεις, γκολ στις καθυστερήσεις, αποβολές και φαλτσοσφυρίγματα συνθέτουν ένα απαράμιλλο σκηνικό που θα δούμε να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας το επόμενο διάστημα της διεξαγωγής των αγώνων και της αγωνίας για επιβίωση και επίτευξης του τελικού στόχου!
Και να θυμάστε, οι άνθρωποι είναι πίσω από τα γεγονότα και τα κάθε λογής έργα που θα προβληθούν το επόμενο διάστημα όπου οι πρωταγωνιστές αναμένεται να λάβουν το χειροκρότημα ή τις αποδοκιμασίες στο θέατρο της ζωής και του αθλήματος που αποτελεί το σημαντικότερο κοινωνικό γεγονός όπως τόνιζε πάντα ο αείμνηστος Αλέξης!
