Ο ΠΑΣ Λαμία έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής (13/3) φιλικό ματς προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον Παρνασσό Αμφίκλειας στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος».
Ο Βαγγέλης Στουρνάρας χρησιμοποίησε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των play-offs του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής που θα ξεκινήσουν την Κυριακή 22 Μαρτίου.
Για την ιστορία οι κυανόλευκοι πήραν τη νίκη με σκορ 3-0. Σεντής, Βρέττας και Αποστόλου ήταν οι σκόρερ.
Ο 4ος της Α’ Φθιώτιδας Παρνασσός στάθηκε πολύ καλά στο ματς κόντρα σε έναν αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας. Η ομάδα της Αμφίκλειας δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σάββατο (14/3), καθώς θα κερδίσει στα χαρτιά το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής με τη Στυλίδα.
