Το αναμενόμενο εδώ και πολλές αγωνιστικές σφραγίστηκε χθες Κυριακή και μαθηματικά με την κατάκτηση του τίτλου από τον Ταμυναϊκό, μια από τις πιο άνετες κατακτήσεις πρωταθλήματος στην ιστορία της διοργάνωσης. Ο Λήλας πέρασε στην 2η θέση και βάσει λογικής αλλά του περιορισμένου ρόστερ που διαθέτει η Χαλκίδα, μάλλον θα την κρατήσει μέχρι το τέλος.
Η Προποντίδα έρχεται με φόρα έχοντας ένα εκπληκτικό ντεμαράζ από τα μέσα Δεκεμβρίου με 11 νίκες και δυο ισοπαλίες στα τελευταία 13 παιχνίδια της, πορεία που βάζει παρακαταθήκη για πρωταθλητισμό την επόμενη σεζόν, με την προϋπόθεση ότι θα διατηρήσει το ρόστερ της.
Στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, εκτός από τον Ατρόμητο Βασιλικών που ήδη έχει αποχαιρετίσει την κατηγορία, η κατάσταση έγινε διιαίτερα δύσκολη και για τον Ευβοϊκό που ηττήθηκε από τον ΑΟ Ν. Στύρων. Η ομάδα του Αγ. Νικολάου θα πρέπει να κάνει υπέρβαση τις επόμενες αγωνιστικές για να διεκδικήσει την παραμονή της.
Η Αναγέννηση Μαντουδίου δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί την ήττα της Δροσιάς και παρέμεινε στην 14η θέση. Ισοπαλία και για τον Απόλλωνα Ερέτριας που διατήρησε την διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη, έχασε όμως την ευκαιρία να την αυξήσει.
Μια ακόμη νίκη για τον Σταυρό στο ντέρμπι του δήμου και 5η θέση για το συγκρότημα του Δημήτρη Ακριτίδη.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
