Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
starsports.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του σωματείου οι δυο παίχτες πείστηκαν και θα συνεχίσουν να παίζουν στην ομάδα μετά από… πολύωρες διαπραγματεύσεις!
Μετά από την ανακοίνωση της “ανανέωσης των συμβολαίων” των “αμυντικών ογκόλιθων” της ομάδας, των: “Καπε” (Παναγιώτης Καπέλιος) και “Κοντο” (Δημήτρης Κοντογιώργος)
https://starsports.gr/2026/06/11/aes-eleona-kape-kai-konto-oi-protoi-oi-opoioi-ananeosan/
τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Α.Ε.Σ. Ελεώνα ανακοίνωσαν σήμερα (12/6) οτι ήλθαν σε συμφωνία, έδωσαν τα χέρια και θα συνεχίσουν την συνεργασία τους “με δύο παλιούς και σημαντικούς «πυλώνες» της ομάδας”.
Η αναφορά γίνεται για τους Μάριο Γκίνη και Αναστάση Τσάλεζα.
Η ανακοίνωση του σωματείου – προφανώς σε… “summer mood” – “χαράζει νέους δρόμους” και πάει το επίπεδο των ανακοινώσεων, αλλά και των διαπραγματεύσεων, σε άλλο… level μιας και όπως αναφέρεται αυτές ήταν πολύωρες και αφορούσαν στον αριθμό… μπυρών (!) που μπορεί να καταναλώσει κάθε παίχτης μετά από το ματς!
Ακόμη μεγαλύτερο… ενδιαφέρον (!), δε, προκαλεί το κομμάτι ό,τι σε αυτό το θέμα δεν επετεύχθη συμφωνία, τελικά!
Αναλυτικά η… “ιδιαίτερη” ανακοίνωση των μελών της διοίκησης του σωματείου για την ανανέωση της συνεργασίας τους με τους δυο παίχτες!
ΕΚΤΑΚΤΟ
“Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις και με τους δύο… για το πόσες μπύρες επιτρέπονται μετά τα παιχνίδια, συμφωνία δεν επετεύχθη σε αυτό το κομμάτι!
Ωστόσο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Μάριο Γκίνη και τον Αναστάση Τσάλεζα.
Δύο παλιοί και σημαντικοί «πυλώνες» της ομάδας μας συνεχίζουν μαζί μας και τη νέα σεζόν.
Ο Μάριος, με το πάθος του και τις ατελείωτες μάχες στη μεσαία γραμμή, και ο Αναστάσης, με την ποιότητά του και τη δημιουργία που προκαλεί πονοκεφάλους στις αντίπαλες άμυνες, θα αποτελέσουν ξανά βασικά γρανάζια της ομάδας.
Τους ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες, ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας”.

