Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
starsports.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
Ο νεαρός, ταλαντούχος, αμυντικός, θα αγωνιστεί στην ομάδα της Αμφισσας για πέμπτη, σερί, σεζόν!
Σε μια ακόμη ανανέωση συνεργασίας με νεαρό παίχτη του ρόστερ της ομάδας της σεζόν 2025-2026 προχώρησαν οι διοικούντες τον “Φωκικός” Α.Σ., “παραμένοντας προσηλωμένοι στη φιλοσοφία του να δίνουν ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές της περιοχής, διατηρώντας παράλληλα τον κορμό που οδήγησε την ομάδα στην επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες”!
Η αναφορά γίνεται για τον 18χρονο (27 Μαρτίου 2008), ταλαντούχο, αμυντικό, Νίκο Παλάντζα, ο οποίος θα συνεχίσει να φορά την φανέλα του σωματείου της Αμφισσας για πέμπτη, σερί, σεζόν!
“Ο Νίκος θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος του έμψυχου δυναμικού της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο, σε μια χρονιά με αυξημένες απαιτήσεις λόγω της συμμετοχής του συλλόγου στη Γ’ Εθνική”)!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο Φωκικός Α.Σ. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Παλάντζα.
Ο Νίκος θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος του έμψυχου δυναμικού της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο, σε μια χρονιά με αυξημένες απαιτήσεις λόγω της συμμετοχής του συλλόγου στη Γ’ Εθνική.
Ο Φωκικός παραμένει προσηλωμένος στη φιλοσοφία του να δίνει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές της περιοχής, διατηρώντας παράλληλα τον κορμό που οδήγησε την ομάδα στην επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για τη σταδιακή εξέλιξή τους μέσα από ανταγωνιστικότερες συνθήκες.
Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου!”

