Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
starsports.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
Στο πρωτάθλημα της Super League 2 θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ο Κώστας Νικολόπουλος.
Ο 24χρονος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μαρκό.
Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν άκρως παραγωγική για τον Νικολόπουλο ο οποίος με τα χρώματα του Αστέρα Σταυρού πέτυχε συνολικά 16 γκολ, ενώ μοίρασε και 8 ασίστ.
Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής τη σεζόν που τέλειωσε με 15 τέρματα.
Έχει παίξει ακόμη σε Μαλεσίνα, Αμαρυνθιακό, ΑΟ Υπάτου και ΠΑΣ Λαμία.
Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Μαρκό ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ταλαντούχο επιθετικό, Κώστα Δημήτρη Νικολόπουλο. Ο γεννημένος στις 13 Ιουλίου 2002 φορ έρχεται για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της ομάδας μας, κουβαλώντας ήδη σημαντικές παραστάσεις και επιδεικνύοντας εξαιρετική επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.
Ο ταλαντούχος επιθετικός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Λαμία, με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 3 συμμετοχές στη Superleague 1 και 2 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας κατά τις σεζόν 2019-2020 και 2020-2021. Στη συνέχεια της καριέρας του αγωνίστηκε στον ΑΟ Υπάτου, ενώ τη σεζόν 2022-2023 κατέγραψε 2 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας με τον Αστέρα Σταυρού. Τη σεζόν 2024-2025 μοίρασε τη χρονιά του ανάμεσα στον Αμαρυνθιακό, όπου είχε 15 συμμετοχές και 2 γκολ, και τη Μαλεσίνα, όπου σημείωσε 7 γκολ σε 14 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Η περσινή αγωνιστική περίοδος (2025-2026) ήταν και η πλέον εντυπωσιακή για τον ίδιο, καθώς πραγματοποίησε μια γεμάτη και άκρως παραγωγική χρονιά επιστρέφοντας στον Αστέρα Σταυρού. Εκεί, σημείωσε 15 γκολ σε 27 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και 1 γκολ σε 2 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας, φτάνοντας τα 16 γκολ σε 29 συνολικά επίσημα ματς ενώ μοίρασε και 8 ασίστ.
Η οικογένεια της ΠΑΕ Μαρκό καλωσορίζει τον Κώστα Δημήτρη Νικολόπουλο και του εύχεται υγεία, δύναμη και πολλά γκολ με την πράσινη φανέλα!
