Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
starsports.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
Ο νεοφώτιστος στην Γ’ Εθνική κατηγορία “Κατσαντώνης” Αγράφων συνεχίζει τον σχεδιασμό του για την νέα απαιτητική χρονιά!
Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον 19χρονο, ταλαντούχο, ποδοσφαιριστή, Μανώλη Καψάλη, που αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την επιθετική γραμμή της ομάδας.
Η ανακοίνωση:
“Μανώλη, καλώς όρισες στην οικογένεια των Αγράφων!
Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ταλαντούχο επιθετικό Μανώλη Καψάλη.
Ο 19χρονος άσος (γεννημένος το 2007, καλύπτει θέση “μικρού” αποτελεί μια σπουδαία προσθήκη για την ομάδα μας.
Παρά το νεαρό της ηλικίας του, διαθέτει ήδη τριετή συνεχόμενη εμπειρία στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής, έχοντας αγωνιστεί με επιτυχία σε Αλεξάνδρεια σημειώνοντας 10 γκολ, 7 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και 3 στο κύπελλο και μοιράζοντας 7 ασίστ, και Βέροια, σημειώνοντας πέρυσι 5 γκολ και μοιράζοντας 8 ασίστ.
Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Κ15, ενώ ξεκίνησε από τον Αστέρα Αλεξάνδρειας και αγωνίστηκε επίσης στον ΑΣ Γιαννιτσών.
Επίσης εκείνη την χρονιά με την μικτή Πέλλας έφτασε στον τελικό νικώντας την ΕΠΣ Ηρακλείου 1-0, κατακτώντας το πανελλήνιο πρωτάθλημα και βγαίνοντας πρώτος σκόρερ.
Καλωσορίζουμε τον Μανώλη στην οικογένεια των Αγράφων και του ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία, γκολ και ομαδικές επιτυχίες”.



