Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

IMG_0476.jpg

Ζητούν να μείνουν ελεύθεροι και να αγωνιστούν από φέτος σε ομάδες της αρεσκείας τους, καθώς όπως επισημαίνουν, οι ίδιοι δεν φέρουν καμιά ευθύνη για την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Αναλυτικά η επιστολή τους:

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε και Αξιότιμα Μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ,

Με αφορμή την πρόσφατη οικειοθελή αποχώρηση του Αίαντα Αυλίδας από το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι οι αθλητές δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την ανωτέρω απόφαση του Συλλόγου. Για τον λόγο αυτό, αιτούμαστε να μας δοθεί η δυνατότητα μετεγγραφής σε άλλους Συλλόγους την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Κρίνοντας ότι η μεμονωμένη μετακίνηση των αθλητών δεν θα επηρεάσει την εξέλιξη και την έκβαση του Πρωταθλήματος, σας καλούμε να λάβετε υπ’όψιν ότι ο εν λόγω Σύλλογος αποχώρησε στην 10η αγωνιστική (πριν από την ολοκλήρωση του α’ γύρου) και να ενεργήσετε ώστε να αποτρέψετε τον αποκλεισμό μας από το φετινό Πρωτάθλημα.

Αναμένουμε την άμεση ανταπόκρισή σας.

Στέλιος Καλέμτζακης Δημήτρης Καζάκης Πέτρος Ανδρικόπουλος Βαγγέλης Σταμέλος Γιάννης Τσιώλης Γιάννης Δάβρης Χαρης Αργυρίου Μπάμπης Κωνσταντούρας Δημήτρης Λαφτσίδης Άκης Παπαχαραλάμπους Τίμος Κωνσταντόπουλος Γιώργος Μούντριχας».

 

ΠΗΓΗ: stereabasket.gr

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.