Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 2 - 3 λεπτά)

iStock-960571902-0_d2.jpg

Ο 34ος ημιμαραθώνιος αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019.

O Δήμος Λαμιέων, ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Λαμίας, ο Σ. Ε. Γ. Α. Σ, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με την ευγενή στήριξη της Ένωσης ΠτυχιούχωνΦυσικής Αγωγής Ν. Φθιώτιδας και του Συλλόγου Παλαιών Αθλητών Κλασσικού Αθλητισμού Προκηρύσσουν τον 34Ο ΔΡΟΜΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΑΛΑΜΑΝΑ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ» 1ΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΈΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΉ ΑΠΌ ΤΗΝ IAAF ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ 24 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2019.

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

Α. Δρόμος επί ανωμάλου εδάφους (άσφαλτος) 21097,50 μ.ΗΜΙΜΑΡΑΘΏΝΙΟΣ, στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν αθλητές–τριες 18 ΚΑΙ ΆΝΩ (γεννημένοι 2001 και μεγαλύτεροι)

Β. Δρόμος 5.000 μ. ανεξάρτητου ηλικίας με αφετηρία το Μοσχοχώρι – Ν. Κρίκελο - Αλεπόσπιτα ΠΕΟ και τερματισμό στο ίδιο χώρο με τα 21097,50.

Γ. Δρόμος 1.500 μ. για μαθητές – τριες ΔΗΜΟΤΙΚΏΝ ΣΧΟΛΕΊΩΝ και ΑΜΕΑ, με αφετηρία την πλατεία του Δ. Διαμερίσματος Αλεποσπίτων του Δήμου Λαμίας και τερματισμό στο ίδιο χώρο με
το τερματισμό των 21097,50 μ.

ΏΡΑ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΏΝΕΣ ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΏΝΙΟ 11.00ΠΜ.

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Για τον αγώνα του ημιμαραθωνίου η εκκίνηση είναι στις Θερμοπύλες πριν την είσοδο του χωριού, 550μ πριν τον ανδριάντα του ΛΕΩΝΙΔΑ στις Θερμοπύλες (198 χιλιόμετρο Αθηνών Λαμίας). Οι αθλητές –τριες θα ακολουθήσουν τη διαδρομή Θερμοπύλες – Αλαμάνα μέσω της Π.Ε.Ο Αθηνών Λαμίας και θα τερματίσουν στο ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ, περνώντας τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Λαμίας - Δαμάστας – Ηράκλειας – Μοσχοχωρίου – Ν. Κρικέλου – Άνω Βαρδατών - Αλεποσπίτων, και τερματισμό μπρος στη εκκλησία του Γοργοποτάμου. Στις Βαρδάτες, στην είσοδο του χωριού, θα γίνει αναστροφή και θα υπάρχει και ηλεκτρονικό σημείο ελέγχου. Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ

Για την εξυπηρέτηση των δρομέων την ημέρα του αγώνα υπάρχουν λεωφορεία για τη μεταφορά των δρομέων από την Λαμία προς τον Γοργοπόταμο και προς Θερμοπύλες, τόσο για την εκκίνηση του αγώνα, όσο και μετά το τέλος του αγώνα για την επιστροφή των δρομέων στα αυτοκίνητά τους. Τα λεωφορεία αναχωρούν το πρωί της Κυριακής από την Λαμία από την Πλατεία Πάρκου 8:30 και από την εκκλησία του Γοργοποτάμου από 9:00 έως 10:00. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και τις απονομές τα λεωφορεία επιστρέφουν τους δρομείς στις Θερμοπύλες.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν έως την ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 22.11.2019 προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των οργανωτών.

Α. Οι δηλώσεις ηλεκτρονικά στις παρακάτω φόρμες εγγραφής

Β. Στο κατάστημα Αθλητικών ειδών (NRG SPOTS) TΟ ΔΙΧΤΥ , ΧΑΤΖΟΠΟΎΛΟΥ 1 ΣΤΗ ΛΑΜΊΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ώρες λειτουργίας.

Υπεύθυνος οργάνωσης του αγώνα ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

Τηλέφωνο :   6949063050 - 2231039958.

1_diadromi.JPG

2_start.JPG

3_turn_over_point_Vardates.JPG

4_finish.JPG

5_course_profile.JPG

 

 

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.