Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

AKOL.Swimming.Karpenisi.2019.11.25.944x50011

Επιασε τα όρια σε 3 αγωνίσματα στην ημερίδα "Grand Prix" του Καρπενησίου (23/11)

Tο Σάββατο, 23 Νοεμβρίου, στο κλειστό κολυμβητήριο Καρπενησίου, πραγματοποιήθηκε η κολυμβητική ημερίδα πρόκρισης "GRAND-PRIX" καθώς και ημερίδα 9, 10, 11 και 12 ετών, που διοργάνωσε και πραγματοποίησε η Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Στην ημερίδα, που ήταν και η πρώτη της νέας αγωνιστικής περιόδου, υπήρξε καθολική συμμετοχή όλων των συλλόγων - μελών της Περιφερειακής Επιτροπής, με μεγάλο αριθμό αθλητών/τριών.

Σ’ αυτούς τους αγώνες ξεκίνησε τις αγωνιστικές του δραστηριότητες, γι’ αυτή τη χρονιά, και ο Α.Κ.Ο.Λ., με τη συμμετοχή του Αλέξανδρου Κορογιάννου, ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία Παμπαίδων Α', στα παρακάτω αγωνίσματα με τις αντίστοιχες επιδόσεις.

200m. μικτή ατομική, τερμάτισε στην 1η θέση, με χρόνο 2:39:65

50m. πεταλούδα, τερμάτισε στην 2η θέση, με επίδοση 32:12

100m. πρόσθιο, τερμάτισε στην 2η θέση, με επίδοση 1:23:24

50m. ελεύθερο, τερμάτισε στην 2η θέση, με επίδοση 28:59

Με δεδομένο ότι αυτή η ημερίδα αποτελούσε και πρόκριμα για τη συμμετοχή αθλητών/τριών στους Πανελλήνιους Χειμερινούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν τον Δεκέμβριο στον Βόλο, ο ταλαντούχος αθλητής κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του έχοντας πιάσει τα όρια που έχει θεσπίσει η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, στα τρία από τα τέσσερα αγωνίσματα, δηλαδή στα 50μ. ελεύθερο, 100μ. πρόσθιο και 200μ. μικτή ατομική.

Αν ληφθεί υπόψη και ο χρόνος προετοιμασίας του, που ήταν σχετικά μικρός, με τις επιδόσεις του αφήνει πολλές υποσχέσεις για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον, όπως δήλωσε ο προπονητής του, Κωνσταντίνος Πολατσίδης.

Δ.Τ.

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.