Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

Thiva.Snow.2019.09.29.944x500.11

Αναβλήθηκε λόγω της χιονόπτωσης. Θα γίνει την επόμενη Κυριακή 5/1.

Δεν διεξήχθη, τελικά, ο αγώνας δρόμου «Γύρος Καδμείας 2019» που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί σήμερα (Κυριακή, 29/12), το μεσημέρι, στη Θήβα.

Ο αγώνας δρόμου – θεσμός με τον οποίο η πόλη αποχαιρετά τον χρόνο που φεύγει και καλωσορίζει τον χρόνο που έρχεται αποφασίστηκε να μην διεξαχθεί καθώς τέθηκε θέμα ασφάλειας των δρομέων, αλλά και γενικότερα, εξ’ αιτίας της χιονόπτωσης που έπληξε την πόλη, αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Οι διοργανωτές εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία κάνουν γνωστή την απόφασή των να αναβάλουν τον αγώνα, αλλά και την απόφασή να τον (επαν-)ορίσουν για την επόμενη Κυριακή, 5/1.

 

Δήμος Θηβαίων

Λόγω επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών, σε συνεννόηση με την Τροχαία Θηβών και με γνώμονα την ασφάλεια των συμμετεχόντων, ενημερώνουμε πως ο αγώνας «Γύρος Καδμείας» αναβάλλεται για την επόμενη Κυριακή 5/1, την ίδια ώρα!

Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

 

https://starsports.gr/alla-spor-articles/1717-gyros-kadmeias-2019

 

http://thiva.gr

 

http://dothivas.blogspot.com/

 

https://www.facebook.com/dimosthivaion/

 

Thiva.Snow.2019.09.29.944x500.21

 

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.