Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

gelaouzos.periferia.vraveusi

Η λιτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Άμφισσα, γενέτειρα του πρωταθλητή μεγάλων αποστάσεων.

Μία από τις ομορφότερες στιγμές της αθλητικής του καριέρας έζησε ο πρωταθλητής στίβου μεγάλων αποστάσεων Κώστας Γκελαούζος στον πρόσφατο 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, κατακτώντας την ιδιαίτερα τιμητική τρίτη θέση, με χρόνο 2:19:02.

Με την επίδοσή του αυτή, ο Γκελαούζος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για τρίτη διαδοχική χρονιά και έγινε ο δεύτερος γρηγορότερος Έλληνας όλων των εποχών στην Αυθεντική Διαδρομή, πίσω από τον Νίκο Πολιά, που έχει το 2.17.56 από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Η νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού και για τη Στερεά Ελλάδα, επισφραγίστηκε με την πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού να βραβεύσει τον Κώστα Γκελαούζο στη γενέτειρά του, την Άμφισσα.

Σε μια λιτή τελετή στην Π.Ε. Φωκίδας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Δελμούζου και του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Θανάση Καρακάντζα, ο κ. Σπανός απέδωσε τιμητική πλακέτα στον Γκελαούζο και τον συνεχάρη για τις επιδόσεις του και δήλωσε την υποστήριξή του στην προπονητική του πορεία.

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.