Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 2 - 3 λεπτά)

GASL.Erkyna Cup 2020.official.944x500.115

Το δελτίο Τύπου των διοργανωτών.

 

O διοργανωτής σύλλογος, ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Λιβαδειάς, εξέδωσε δελτίο Τύπου για το 2ο διεθνές τουρνούα ρυθμικής γυμναστικής με την επωνυμία "Erkyna Cup" που διεξήχθη στην Λιβαδειά το τριήμερο, 31/1-1-2/2. Αναλυτικά:  

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Γ.Α.Σ. Λιβαδειάς, στην πόλη της Λιβαδειάς ο 2ος διεθνής αγώνας ρυθμικής γυμναστικής "Erkyna Cup".

Με σκοπό την προώθηση και την ανάδειξη μιας σύγχρονης Λιβαδειάς, μιας πόλης με παράδοση στις αθλητικές εκδηλώσεις, αλλά και για τον σύλλογο του Γ.Α.Σ. Λιβαδειάς που με την ενεργή παρουσία και συμμετοχή του σε περιφερειακά, πανελλήνια, διεθνή πρωταθλήματα και κύπελλα ρυθμικής γυμναστικής με σημαντικές διακρίσεις, πραγματοποιήθηκε, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λεβαδέων και την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, υπό την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, στην όμορφη πόλη της Λιβαδειάς,  στις 31 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου 2020,  με πολύ μεγάλη επιτυχία, ο 2ος διεθνής αγώνας ρυθμικής γυμναστικής "ERKYNA CUP".

Ο αγώνας διεξήχθη στο γεμάτο από κόσμο και τις τρεις ημέρες Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς το οποίο είχε επίσημα παραχωρηθεί από τον Δήμο Λεβαδέων στο σωματείο και την ομοσπονδία.

Στον αγώνα συμμετείχαν πάνω από 500 αθλήτριες υψηλού επιπέδου από 60 συλλόγους από την Ελλάδα, αλλά και τη Βουλγαρία, ηλικίας από 6 έως 21 ετών. Αν προσθέσουμε  τους προπονητές και τους λοιπούς παράγοντες των συλλόγων και γονείς των αθλητριών επισκέφτηκαν την πόλη μας πάνω από 1500 άτομα, τα οποία διέμειναν στη Λιβαδειά και στην ευρύτερη περιοχή μας για τρεις ημέρες.

Το "ERKYNA CUP" αποτελεί έναν διεθνή αγώνα που διεξήχθη  για δεύτερη φορά στην πόλη μας με σκοπό την συμμετοχή, τον αθλητισμό και τον τουρισμό.  Η φιλοσοφία μας συνοψίζεται στο ότι αθλητικά γεγονότα που πραγματοποιούνται στην πόλη μας αναβαθμίζουν τις αθλήτριες και τους συλλόγους που λαμβάνουν μέρος και τους παρέχουν τα μέσα να αναδείξουν την δουλειά, τα ταλέντα και τις κλίσεις τους. Όλοι όσοι συμμετείχαν είχαν  την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προγράμματα τους, οι θεατές να θαυμάσουν και να χειροκροτήσουν τις επιδόσεις όλων των αθλητριών και οι χορηγοί - υποστηρικτές να προβάλουν άμεσα τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους.

 

Το Δ.Σ του Γ.Α.Σ. Λιβαδειάς εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής  της πολύ επιτυχημένης διοργάνωσης,  τον Δήμο Λεβαδέων, την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, τους χορηγούς, εθελοντές, γονείς και μέλη του διοικητικού του συμβουλίου και υπόσχεται να πραγματοποιεί κάθε χρόνο τον αγώνα αυτό με ακόμη περισσότερες συμμετοχές από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

 

GASL.Erkyna Cup 2020.official.944x500.114

 

GASL.Erkyna Cup 2020.official.944x500.127

 

GASL.Erkyna Cup 2020.official.944x500.15

 

GASL.Erkyna Cup 2020.official.944x500.118

 

GASL.Erkyna Cup 2020.official.944x500.121

 

GASL.Erkyna Cup 2020.official.944x500.19

 

GASL.Erkyna Cup 2020.official.944x500.124

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.