Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

mavrotas george.gga.944x500.good

Το μήνυμα του Γ.Γ.Α. προς τους αθλητές.

Μήνυμα προς τους Έλληνες αθλητές και τις Ελληνίδες αθλήτριες οι οποίοι και οι οποίες προετοιμάζονταν για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο έστειλε ο Γιώργος Μαυρωτάς, με αφορμή την αναβολή και την μετάθεσή για το 2021.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, ο οποίος με την εθνική μας ομάδα της υδατοσφαίρισης (πόλο) έχει αγωνιστεί σε πέντε Ολυμπιακούς Αγώνες (1984, 1988, 1992, 1996, 2000), επισημαίνει ότι, αν και αντιλαμβάνεται την απογοήτευση των αθλητών που προετοιμάζονταν για το μεγάλο ραντεβού, η απόφαση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (Δ.Ο.Ε.) και των διοργανωτών του "Tokyo 2020" ήταν μία πράξη ευθύνης και καταλήγει με ένα αισιόδοξο μήνυμα: «Η φλόγα του Τόκιο δεν θα σβήσει, απλώς θα μείνει αναμμένη για πολύ περισσότερο».

Αναλυτικά το μήνυμα του Γιώργου Μαυρωτά:

«Η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων είναι μια πράξη ευθύνης απέναντι στην αθλητική κοινότητα!
Καταλαβαίνω την απογοήτευση κάποιων αθλητών, αλλά επιδόσεις και διακρίσεις δεν υπάρχουν χωρίς την προϋπόθεση της υγείας ή χωρίς την προϋπόθεση του ευ αγωνίζεσθαι και της ισότητας των ευκαιριών.

Φαίνεται ότι μέχρι τον Ιούλιο τα πράγματα δεν θα έχουν ησυχάσει.

Το να κυκλοφορούν οι αθλητές με μάσκες και γάντια στο Ολυμπιακό Χωριό δεν είναι Ολυμπιακοί Αγώνες, αλλά δυστοπικό σενάριο.

Γι' αυτό θεωρώ ότι, σε όσους ετοιμαζόσασταν για το Τόκιο, δεν πρέπει να υπάρχει απογοήτευση, αλλά αλλαγή προσανατολισμού.

Με την ίδια εγρήγορση αυτή τη στιγμή δίνουμε όλοι έναν άλλο δύσκολο αγώνα όπου θα χρειαστούμε το μέγιστο της υπομονής, της ψυχραιμίας και της πειθαρχίας που μας μαθαίνει ο αθλητισμός.

Και είμαστε ακόμα στο πρώτο ημίχρονο, σε έναν παράξενο αγώνα, που τον δίνουμε μαζί, αλλά όχι δίπλα...

Μην ανησυχείτε, η φλόγα του Τόκιο δεν θα σβήσει, απλώς θα μείνει αναμμένη για πολύ περισσότερο...».

 

Mavrotas George.polo.743x499

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.