Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Avgenakis Lefteris.ifipourgos Athlitismou.944x500.19

''Ανοιχτό αν θα γίνουν φέτος ή του χρόνου".

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό, σε σχέση με τον Αθλητισμό, την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων, τα μέτρα στήριξης για τα Αθλητικά Σωματεία, στη συνέντευξη που παραχώρησε, σήμερα (30/4), στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM». Παράλληλα, αποκάλυψε ότι μέχρι τα μέσα Μαϊου θα ληφθούν οι αποφάσεις για τις εκλογές στις Αθλητικές Ομοσπονδίες...

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, σε σχετικό tweet, που είχε κάνει, ανέφερε ότι όποια απόφαση και να πάρει, δε θα την πάρει "ερήμην των αθλητών". Εκανε, όμως, ξεχωριστή αναφορά για τις εκλογές των ομοσπονδιών λέγοντας ότι θα χρειαστεί νομοθετική ρύθμιση και άφησε ανοιχτό αν θα γίνουν φέτος ή του χρόνου λόγω της αναβολής των Ολυμπιακών Αγώνων.

 

Lefteris Avgenakis

@l_avgenakis

Θα χρειαστεί νομοθετική ρύθμιση για τις εκλογές στις Ομοσπονδίες. Αν θα γίνουν φέτος, παρότι αναβλήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, ή του χρόνου, παρά την 4ετή πρόβλεψη. Κάθε πράγμα στον καιρό του, όμως. Τώρα προέχει ο αγώνας ενάντια στον κορωνοϊό.

 

@l_avgenakis

Προτεραιότητα έχουν πάντοτε οι αθλητές. Στρατηγική μου εξ αρχής. Συνεχής η επικοινωνία με τους Συνδέσμους τους & η συνεργασία με Ομοσπονδίες, Λίγκες. Ο,τι ενέργειες γίνουν θα είναι σε πλήρη συνεννόηση. Ερήμην τους δεν θα αποφασιστεί τίποτα.

 

Το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης του υφυπουργού στον Real FM:

@Realfm978

https://real.gr/athlitismos/arthro/o_yfypourgos_athlitismou_leuteris_augenakis_ston_realfm_97_8-623702/

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.