Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

asimina karamanis90

Ο γνωστός φυσικοθεραπευτής και η καλλίγραμμη δρομέας και φωτομοντέλο μίλησαν στο Γιώργο Καραγιάννη.

Η αθλήτρια και φωτομοντέλο από τη Λαμία  Ασημίνα Ιγγλέζου περιγράφει όλα όσα έζησε στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου και καταθέτει τις δικές της άποψης για την Πανδημία. Αποκαλύπτει για πρώτη φορά, πως ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη με την γυναίκα που αποτέλεσε στη συνέχεια τον ασθενή μηδέν της χώρα μας. Τι την έκανε να αλλάξει το εισιτήριο της και να μπει σε άλλο αεροπλάνο κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα. Ακόμη αποκαλύπτει τα σχέδια της για το μέλλον. Τι να περιμένουν οι χιλιάδες followers που την ακολουθούν καθημερινά.

Ο γνωστός φυσικοθεραπευτής από τη Λιβαδειά Λουκάς Καραμάνης μας εξηγεί πόσο έχει επηρεαστεί ο αθλητισμός από την Πανδημία. Τι χρειάζεται ένας επαγγελματίας Αθλητής και πόσος χρόνος απαιτείται για να επανέλθει δύο 100%. Ακόμη αναφέρεται στις σχέσεις του με την ομάδα ποδοσφαίρου της Λαμίας και μας εξηγεί πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της φυσιοθεραπείας την επόμενη μέρα.

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.