Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

utmb20-1.jpg

Δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η μεγαλύτερη και πιο δημοφιλής διοργάνωση ορεινού τρεξίματος στον πλανήτη, το Ultra Trail du Mont Blanc-UTMB, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί 24-31 Αυγούστου 2020, δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ένα επεξηγηματικό μήνυμα των ιδρυτών της διοργάνωσης, Catherine και Michel Poletti, εξηγεί τους λόγους της ακύρωσης:

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υπομονή και την εμπιστοσύνη σας. Ελπίζουμε ειλικρινά ότι εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα είστε υγιείς και ασφαλείς όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο. Αντιμετωπίζουμε όλοι μια νέα κατάσταση και λόγω της αβεβαιότητας, καταλαβαίνετε ότι θέλαμε το χρόνο μας.

Θέλαμε να συμβουλευτούμε όλους τους εμπλεκόμενους στο UTMB® Mont-Blanc για να εξετάσουμε προσεκτικά την κατάσταση και τις συνέπειές της στην εκδήλωση που οργανώνουμε για εσάς εδώ και 18 χρόνια.

Λυπούμαστε που ανακοινώνουμε ότι λόγω της πανδημίας COVID-19, το UTMB® Mont-Blanc του 2020 δεν θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 31 Αυγούστου.

Τέσσερις πυλώνες καθοδήγησαν την απόφασή μας σχετικά με τη διοργάνωση του UTMB® Mont-Blanc 2020:

-Η υγεία και η ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων.

-Η πλήρης και απόλυτη εμπειρία για όλους.

-Το βουνό, στην καρδιά της απόφασής μας. 

-Το DNA μας: αλληλεγγύη και ισότητα».

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.