(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

121443.jpg

Την κατάκτηση του τίτλου από την ΑΕΚ στο χάντμπολ και τη θέση του Ολυμπιακού σχετικά με το θέμα σχολίασε ο Σταμάτης Παπασταματής, μιλώντας στην «Ώρα για Σπορ».

Ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος χάντμπολ των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως η ομάδα του διατήρησε την ίδια θέση μέχρι κι την τελευταία στιγμή, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Η ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή της διακοπής του πρωταθλήματος είχε μια σταθερή κι απολύτως ξεκάθαρη θέση. Το πρωτάθλημα και το κύπελλο να κριθούν στους αγωνιστικούς χώρους, με συγκεκριμένο πλάνο αγώνων και διαδικασιών. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που εμείς συμφωνήσαμε πλήρως με την πρόταση που κατέθεσε δημοσίως η ομοσπονδία προς το αρμόδιο υπουργείο, από την οποία δεν παρεκκλίναμε χιλιοστό, μέχρι και στην τελευταία συνάντηση που έγινε στα γραφεία της ΟΧΕ, παρουσία των ανθρώπων του Ολυμπιακού».

Όσο για την στάση των «ερυθρόλευκων» είπε: «Αντίθετα, ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που διατύπωσε πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους θέσεις, στοχεύοντας κατά κύριο λόγο στη διενέργεια ενός μόνο παιχνιδιού-ζαριά, αφού κατά βάση γνώριζε ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, συνεπώς στις τρεις νίκες θα κέρδιζε σίγουρα η ανώτερη ομάδα».

 

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.