(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

Livadia.Kolimvitirio.944x500.14

Ο ΑΚΟΛ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τις κολυμβητικές δραστηριότητες του ομίλου.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αθλητικός Κουμβητικός Ομιλος Λιβαδειάς μέσω της οποίας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τις ημέρες και τις ώρες που μπορούν να μετέχουν στις κολυμβητικές δραστηριότητες του ομίλου.

 Αναλυτικά:

Ανακοίνωση

Λιβαδειά 26-05-2020

Μετά την από 25-05-2020 ανακοίνωση του Δήμου Λεβαδέων, με την οποία δίδονται οδηγίες, ως προς τη χρήση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων, ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους, ότι, προς το παρόν, μπορούν να μετέχουν στις κολυμβητικές δραστηριότητες του ΑΚΟΛ, ως εξής:

Ενήλικες, καθημερινά, εκτός Σαββάτου & Κυριακής, από 6:00 - 7:00 & 7:00 - 8:00 μ.μ.

Αθλητές και αθλήτριες αγωνιστικής και προαγωνιστικής ομάδας, από δέκα τριών (13) ετών και μεγαλύτεροι, καθώς και υποψήφιου για Α.Ε.Ι., καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από 2:30 - 5:00 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι, για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στους υπεύθυνους του τμήματος, τις προαναφερόμενες ημέρες, από τις 3:00 - 4:30 μ.μ., οι οποίοι θα βρίσκονται στο δημοτικό κολυμβητήριο.

Σε περίπτωση αλλαγής των όρων χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωσή μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.