(Χρόνος ανάγνωσης: 2 - 3 λεπτά)

Aliartos stadium.944x500.11

Ανοικτές οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων για τους πολίτες.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων μέσω της οποίας ενημερώνει ότι επιτρέπεται στους αθλούμενους πολίτες του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, η χρήση οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων, υπό προϋποθέσεις, φυσικά.

Αναλυτικά:

ΘΕΜΑ: Ανοικτές οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αλιάρτου –  Θεσπιέων για τους πολίτες

Συνεχίζοντας το σταδιακό άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων, βάσει των οδηγιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.), ανακοινώνουμε ότι επιτρέπεται στους αθλούμενους πολίτες του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, η χρήση οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων συμπληρώνοντας απαραίτητα το «Δελτίο Καταγραφής Αθλούμενων για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα».

Οι δημότες μας καλούνται να προσκομίσουν το παρόν έντυπο στη γραμματεία του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων (Δημαρχείο).

Το έντυπο βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Α. (www.gga.gov.gr) και στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων (www.aliartos.gov.gr).  

Επίσης ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων, ανέπτυξε ειδική πλατφόρμα υποβολής «Δελτίου Καταγραφής Αθλούμενων για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα», προκειμένου να διευκολύνει τους αθλούμενους να δηλώσουν την συμμετοχή τους, χωρίς να απαιτείται να μεταβούν στο Δημαρχείο.

Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά εύχρηστη (απλώς συμπληρώνει ο καθένας τα στοιχεία του ανωτέρω εντύπου) και ταυτόχρονα αποσυμφορεί τις δημοτικές υπηρεσίες από συνωστισμό.

Η σχετική πλατφόρμα είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe5z2hfSsP5I6RvVHrsMVQl-LWWKPbmvnpDeJZdxieGkbV7gg/viewform?vc=0&c=0&w=1

Άμεσα μετά τη συμπλήρωση της φόρμας θα λάβετε γραπτό μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο.

Παρακαλούμε όλους τους συμπολίτες μας να τηρήσουν τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα για την ασφάλεια όλων μας.

Τέλος, η δημοτική αρχή διαβεβαιώνει ότι για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες θα εφαρμόζονται ανελλιπώς και με αυστηρότητα όλα τα μέτρα προστασίας και υγιεινής που ορίζει η υπουργική απόφαση, όπως γίνεται σε όλες τις δομές έως τώρα.

 

Aliartos.Stadium.2019.07.26.800x600.18

 

Aliartos.klisto.side.290x174

 

 

Επαναλειτουργούν τα Προγράμματα Άθληση για Όλους (ΠΑγΟ)

Παράλληλα, με άλλη ανακοίνωση, ο Δήμος ενημερώνει οτι επαναλειτουργούν τα Προγράμματα "Αθληση Για Ολους".

Αναλυτικά:

Επαναλειτουργούν τα Προγράμματα Άθληση για Όλους (ΠΑγΟ) Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων

Ο Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων, στη συνέχεια των ανακοινώσεων της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, για τη σταδιακή επαναλειτουργία των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ) και σύμφωνα πάντα με την τήρηση των γενικότερων κανόνων υγιεινής και ασφάλειας για την προστασία από τον COVID-19,  επαναλειτουργεί τα τμήματά του, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ίσχυε πριν την αναστολή τους.

Η επαναλειτουργία των προγραμμάτων θα γίνει τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020.

Στα προγράμματα μπορούν να συμμετάσχουν οι εγγεγραμμένοι δημότες μας, με δική τους ιατρική ευθύνη.

Οι αθλούμενοι οφείλουν να φέρουν μαζί τους, συμπληρωμένο το ειδικό έντυπο – Δελτίο καταγραφής αθλούμενου για την είσοδο τους στην αθλητική εγκατάσταση, καθώς και το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, τα οποία θα επιδεικνύουν στην υπεύθυνη γυμνάστρια του προγράμματος κάθε φορά.

Το Δελτίο καταγραφής αθλουμένου μπορούν να το τυπώσουν από την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού

https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.jpg.

Μετά την πρωτόγνωρη δοκιμασία της καραντίνας η άθληση θα συμβάλλει αναμφίβολα στη βελτίωση της σωματικής και ψυχολογικής μας κατάστασης.

Παρακαλούνται οι εγγεγραμμένοι δημότες στο πρόγραμμα, να τηρούν τις οδηγίες για την προστασία της δημόσιας υγείας και να ακολουθούν τις οδηγίες του υπεύθυνων γυμναστών για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των εγκαταστάσεων.

 

Programm Athlisi Gia Olous.550x265

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.