(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Bikes.Viviani.EURO 19.944x500

Είχε προγραμματιστεί για το Τρεντίνο της Ιταλίας 9 - 13 Σεπτεμβρίου, αλλά ακυρώθηκε.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου του 2020 είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Trentino της Ιταλίας το διάστημα από 9 έως 13 Σεπτεμβρίου. Λόγω της πανδημίας του Covid-19, όμως, ακυρώθηκε!

Η πρόθεση της UCI, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, είναι να γίνει στο ίδιο μέρος το πρωτάθλημα του 2021.

Υπεύθυνοι της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, όμως, επανήλθαν στο θέμα προτείνοντας στους διοργανωτές του μονοήμερου κλασσικού αγώνα ανδρών "Bretagne Classic Ouest-France" και του γυναικείου circuit "GP de Plouay-Lorient" να διοργανώσουν στην πόλη Plouay της Γαλλίας, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Δρόμου, πριν από την έναρξη του Γύρου Γαλλίας (Tour de France).

Η πρόταση κατατέθηκε στον Δήμαρχο της πόλης, Gwen Le Nay, ο οποίος την προώθησε στους διοργανωτές.

Για να προχωρήσει η διοργάνωση θα πρέπει να γίνουν μια σειρά από αλλαγές ημερομηνιών αγώνων!

Οι αγώνες "Bretagne Classic Ouest-France" και "GP de Plouay-Lorient" έχουν προγραμματιστεί για την Τρίτη, 25 και την Τετάρτη, 26 Αυγούστου. Θα πρέπει, όμως, να μεταφερθούν σε άλλη ημερομηνία έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί το Ευρωπαϊκό την Τετάρτη, 26/8, ως αγώνας προετοιμασίας και για τους αθλητές οι οποίοι θα συμμετέχουν στο Γύρο της Γαλλίας που θα ξεκινήσει μετά από 3 μέρες, το Σάββατο, 29/8, στη Νίκαια.

Στις αρχές Ιουνίου αναμένεται η ανακοίνωση για το τι θα συμβεί τελικά με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

 

Bikes.Bici euro.944x326

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.