Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

IMG_2955.JPG

Το «For Katerina» είναι ένας τιμητικός-συμβολικός δρόμος τρεξίματος με κοινωνικό μήνυμα. Τρέχει ο σύζυγος της Κατερίνας, Αλέξανδρος Γεωργίου, δρομέας υπεραποστάσεων.

Για την αξία της πρόληψης και τη μνήμη της συζύγου του Κατερίνας, που έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από μία σπάνια μορφή καρκίνου, ο Αλέξανδρος Γεωργίου διανύει τρέχοντας 573 χιλιόμετρα από τη Νεάπολη Θεσσαλονίκης έως την Κερατέα.

Με το «For Katerina» θέλει να τιμήσει την αγαπημένη του Κατερίνα, αλλά και όσους άλλους νικήθηκαν από την επάρατη νόσο ή παλεύουν αυτή τη στιγμή με τον καρκίνο.

Ο σύζυγός της, δρομέας υπεραποστάσεων, Αλέξανδρος Γεωργίου αποφάσισε να διανύσει 573 χιλιόμετρα, σε μία διαδρομή που αποτελεί, ουσιαστικά, την πορεία της ζωής της Κατερίνας από το πατρικό της σπίτι στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, έως το σπίτι της όπου έζησε με τον σύζυγό της και τον γιο τους στην Κερατέα Αττικής. 

Ο Αλέξανδρος ξεκίνησε τη διαδρομή το Σάββατο 27 Ιουνίου. Μαζί του και μερικοί φίλοι και η Βαλεντίνα Βελονίδου, αδερφή της Κατερίνας. Ο τερματισμός του For Katerina θα πραγματοποιηθεί στην Κερατέα Αττικής στις 4 Ιουλίου.

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.