Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

efoa.logo.944x500

Το δ.σ. καλεί τα σωματεία να συνεχίσουν να υποβάλουν τα απαραίτητα έγγραφα.

Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης καλεί τα σωματεία - μέλη του να συνεχίσουν να υποβάλουν τα απαραίτητα έγγραφα στο ηλεκτρονικό "Μητρώο" της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την αναγνώριση και την νομιμοποίησή τους.

Τονίζει οτι σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να συγχέεται η νομιμότητα με τον όρο «Ενεργό Σωματείο» σύμφωνα με το καταστατικό της Ε.Φ.Ο.Α.

"Τα σωματεία - μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου θα πρέπει να έχουν την Αθλητική Αναγνώριση και 10 συμμετοχές Αθλητών-Αθλητριών τους, στο, προ της Γ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α., έτος, σε επίσημους αγώνες της Ε.Φ.Ο.Α. και χαρακτηρίζονται «ενεργά».

Όσα σωματεία έχουν την Αθλητική Αναγνώριση της Γ.Γ.Α. και δραστηριότητα με συμμετοχή σε επίσημους αγώνες της Ε.Φ.Ο.Α., με 1-9 Αθλητές-Αθλήτριες είναι νόμιμα, μπορούν να αξιολογηθούν, όπως επί πολλά χρόνια αξιολογούνται αλλά δεν μπορούν να ψηφίζουν.

Το Ηλεκτρονικό Μητρώο της Γ.Γ.Α. παραμένει ανοικτό και μετά την 30.06.2020 και μπορούν τα Σωματεία-Μέλη να συνεχίσουν την εγγραφή τους.

Καλό θα είναι να επισπεύσουμε, για να φανεί η πραγματική δυναμική του Τένις.

Εάν Σωματεία-Μέλη χρειάζονται βοήθεια ή έχουν ανάγκη διευκρινίσεων, για την εγγραφή τους στο Ηλεκτρονικό Μητρώο της Γ.Γ.Α., παρακαλούνται να απευθύνονται στην Ε.Φ.Ο.Α. και θα τους παρασχεθεί άμεση στήριξη".

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.