Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 2 - 3 λεπτά)

Halkitha.Thiasillogiko U16.60m.girls.start.944x500

Οι λίστες με τους αθλητές και τις αθλήτριες που προκρίνονται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16.

Μετά από την επεξεργασία των αποτελεσμάτων των Διασυλλογικών αγώνων που έγιναν για την κατηγορία Κ16, ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη, 02 Ιουλίου, τους αθλητές και τις αθλήτριες οι οποίοι και οι οποίες προκρίνονται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16, ανά όμιλο, σύμφωνα με την προκήρυξη.

Θυμίζουμε οτι οι αθλητές και οι αθλήτριες των σωματείων της Περιφέρειάς μας, διαγωνίστηκαν στους αγώνες που διοργάνωσε η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Ανατολικής Στερεάς / Εύβοιας, την Κυριακή, 28 Ιουνίου, στο δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας, στον 5ο όμιλο (φωτο)

https://starsports.gr/alla-spor-articles/4565-xalkida-diasyllogiko-protathlima-stivou-k16-28-6

 

Αναλυτικά:

 

Οι λίστες ανά όμιλο

1ος όμιλος

http://www.segas.gr/files/2020/Publications/1%CE%BF%CF%82_%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%9B%CE%9F%CE%A3.xlsx

 

2ος όμιλος

http://www.segas.gr/files/2020/Publications/2%CE%BF%CF%82_%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%9B%CE%9F%CE%A3.xlsx

 

3ος όμιλος

http://www.segas.gr/files/2020/Publications/3%CE%BF%CF%82_%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%9B%CE%9F%CE%A3.xlsx

 

4ος όμιλος

http://www.segas.gr/files/2020/Publications/4%CE%BF%CF%82_%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%9B%CE%9F%CE%A3.xlsx

 

5ος όμιλος

http://www.segas.gr/files/2020/Publications/5%CE%BF%CF%82_%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%9B%CE%9F%CE%A3.xlsx

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων πρέπει να σταλούν με email μέχρι τη Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020, στις 14:00', στο Σ.Ε.Γ.Α.Σ., στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθώς και στις κατά τόπους διοργανώτριες Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (παρακάτω οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις).

Μετά από την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.

Τα σωματεία στη δήλωση συμμετοχής τους μπορούν να δηλώνουν ως επιλαχόντες και αθλητές-τριες, οι οποίοι βρίσκονται στις θέσεις κατάταξης 9η – 12η για κάθε αγώνισμα.

Έτσι στην περίπτωση που κάποιοι αθλητές που βρίσκονται στην αρχική κατάσταση προκριθέντων δεν επιθυμούν να συμμετέχουν, η αναπλήρωση να γίνεται άμεσα και οι σύλλογοι να επιλύουν πιο γρήγορα τα θέματα μετακινήσεων.

 

Οι διοργανώτριες Ε.Α.Σ.

1ος) Ανατολική Μακεδονία / Θράκη – Κεντρική Μακεδονία (Καβάλα)

- Διοργανώτρια Ε.Α.Σ: Ανατολικής Μακεδονίας / Θράκης - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2ος) Θεσσαλονίκη – Θεσσαλία – Δυτική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη)

- Διοργανώτρια Ε.Α.Σ: Θεσσαλονίκης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

3ος) Βόρεια Πελοπόννησος – Περιφέρεια Πελοποννήσου – Ήπειρος - Κέρκυρα (Πάτρα)

- Διοργανώτρια Ε.Α.Σ: Βόρειας Πελοποννήσου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

4ος) Αθήνα – Δωδεκάνησα – Κυκλάδες – Λέσβος (Άγιος Κοσμάς)

- Διοργανώτρια Ε.Α.Σ: Αθήνας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

5ος) Πειραιάς / Νοτιοδυτική Αττική – Κρήτη – Χίος / Σάμος – Ανατολική Στερεά / Εύβοια, Α.Ε. Λήμνου  (Άγιος Κοσμάς)

- Διοργανώτρια Ε.Α.Σ: Πειραιά / Νοτιοδυτικής Αττικής Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Halkitha.Thiasillogiko U16.60m.girls.start.720x960

 

Halkitha.Thiasillogiko U16.60m.boys.start.720x960

 

Halkitha.Thiasillogiko U16.Ermis Shimatariou.720x960

 

Halkitha.Thiasillogiko U16.2020.06.28.AKOL.944x1280

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.