Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Bikes.Masters.group.Evoia.944x500

Συμμετοχές, σειρά εκκίνησης και ζωντανά αποτελέσματα.

Ανακοινώθηκαν οι συμμετοχές και η σειρά εκκίνησης για την ατομική χρονομέτρηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου για την κατηγορία Μάστερς που θα διεξαχθεί αύριο, Σάββατο, 4 και μεθαύριο, Κυριακή, 5 Ιουλίου, στη Βόρεια Εύβοια.

https://starsports.gr/alla-spor-articles/4599-podilasia-panellinio-dromou-masters-sti-voreia-eyvoia

Στην ατομική χρονομέτρηση δηλώθηκαν να λάβουν μέρος 95 αθλητές και αθλήτριες και στην αντοχή 195 αθλητές και αθλήτριες από 46 σωματεία.

Η ΑΛΦΑ, ο Π.Ο.ΠΑΤΡΩΝ και ο Π.Ο.Χ.ΤΑΛΩΣ είναι οι ομάδες με τους περισσότερους αθλητές στη διοργάνωση αφού κατεβαίνουν με 14 αθλητές η κάθε μία.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας έχει εξασφαλίσει για τους φίλους του αθλήματος και τους συγγενείς των αθλητών που δεν επιτρέπεται να βρεθούν στον αγώνα, τη ζωντανή μετάδοση των αποτελεσμάτων από την ιστοσελίδα

www.racesystem.gr

 

Διοργανώτρια του πρωταθλήματος είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας με τη συνεργασία της Ποδηλατικής Ένωσης Παλαιμάχων Αθλητών και των Δήμων Ιστιαίας – Αιδηψού και Ελυμνίων (Λίμνης – Μαντουδίου).

 

Συμμετοχές – σειρά εκκίνησης ITT

https://sports.ert.gr/wp-content/uploads/2020/07/%CE%9C%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%95%CE%A1%CE%A3-2020-%CE%A3%CE%A9%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%95%CE%99%CE%91.xlsx

 

Bikes.Panellinio Masters.Ethipsos.2020.07.04.Poster. 693x960

 

- Πηγή: sports.ert

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.