Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

kolimvitirio.xalkidas

Εκδήλωση από τον ΔΟΑΠΠΕΧ για την ανάδειξη των βελτιωμένων υποδομών.

Παρουσίαση του ανακαινισμένου κολυμβητηρίου Χαλκίδας με αγώνες και επίδειξη συγχρονισμένης κολύμβησης  πραγματοποιήθηκε από το Δημοτικό Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας. 

Η εκδήλωση είχε ως στόχο την ανάδειξη της ενεργειακής και υλικοτεχνικής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου μετά την ολοκλήρωση των εργασιών που υλοποιήθηκαν σε συνεργασία του Δήμου Χαλκιδέων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η οποία χρηματοδότησε και εκτέλεσε το έργο “Ενεργειακή Αναβάθμιση Δημοτικού Κολυμβητηρίου”.

Εγκαταστάθηκαν σύγχρονοι καυστήρες φυσικού αερίου, τοποθετήθηκαν φωτιστικά LED και ηλιακοί συλλέκτες, με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας και τη φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία του Κολυμβητηρίου. Επιπλέον έγιναν εργασίες ανακαίνισης των εγκαταστάσεων.

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.