Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

14 μήνες μετά την εξαγγελία του έργου το υλικό καταστρέφεται καθημερινά

Ένα πολυδιαφημισμένο έργο η εξ ολοκλήρου κατασκευή ταρτάν του σταδίου Ν. Αρτάκης που ξεκίνησε λίγες ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές στα μέσα Μαίου του 2019 μένει κολλημένο, με τα υλικά στοιβαγμένα μέσα στον ήλιο σε σάκους που έχουν τρυπήσει όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες και η ελαστική επίστρωση χύνεται στο έδαφος.

Όλα ξεκίνησαν στα μέσα Μαίου του 2019 όταν η δημοτική αρχή αιφνιδιαστικά ανακοίνωσε την κατασκευή του ταρτάν στο "Ν. Κίλιμπας" με αυτεπιστασία. Από τότε είχε φανεί η προχειρότητα καθώς παρά τις μεγαλόστομες  εξαγγελίες του πρώην αντιδημάρχου Ν. Γεωργαλά οι εργάτες που είχαν επιφορτιστεί με την ευθύνη της κατασκευής δεν είχαν τη παραμικρή τεχνογνωσία για τη κατασκευή του 'έργου. Παρέμεναν απλά στο ωράριο τους στο γήπεδο και στη συνέχεια αποχωρούσαν.

Στις ερωτήσεις μάλιστα των πολιτών για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης κάποιοι εργάτες απαντούσαν με αφοπλιστική ειλικρίνεια; "Εμείς είμαστε συμβασιούχοι που σε δυο μήνες η σύμβαση μας λήγει. Τι κατασκευή περιμένετε από εμάς" Όπως αποδεικνύεται όλα έγιναν για τις εντυπώσεις.

Με την αλλαγή της δημοτικής αρχής δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα καθώς η εικόνα παραμένει ίδια. Πριν περίπου τέσσερις μήνες ο αντιδήμαρχος Βασίλης Γουρνής έκανε λόγο για πονεμένη ιστορία καθώς δεν υπήρχε πρόβλεψη για απορροή ομβρίων παρόλα αυτά είχε πει ότι υπάρχει ανάδοχος και ότι το έργο θα τρέξει άμεσα. 

Παρόλα αυτά η εικόνα μιλάει από μόνη της καθώς ούτε καν η προστασία του υλικού δεν έχει διασφαλιστεί.      

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.