Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Την Τετάρτη, 30/10, στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς

Τα μέλη του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς (Α.Κ.Ο.Λ.) (προσ-)καλούν (σύμφωνα με το καταστατικό) όλα τα μέλη του ομίλου σε γενική συνέλευση.

Κατά την διάρκεια των εργασιών της γ.σ. θα γίνει ο αγωνιστικός, διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του απερχούμενου δ.σ. και στη συνέχεια θα διενεργηθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου δ.σ.

Αναλυτικά η πρόσκληση:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου μας, στην 49η/03-10-2019 συνεδρίασή του, αποφάσισε την πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το άρθρο 6 του καταστατικού.           

Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 5,00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (Στρατηγού Ιωάννου 24 – Λιβαδειά), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :

1.Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης

2.Υποβολή υποψηφιοτήτων για την εκλογή νέων μελών στα όργανα του Ομίλου

3.Διοικητικός & οικονομικός απολογισμός

4.Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

5.Τοποθετήσεις μελών Γενικής Συνέλευσης

6.Έγκριση διοικητικού & οικονομικού απολογισμού και απαλλαγή απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

7.Διενέργεια ψηφοφορίας

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης στις 6,00 μ.μ.

Η παρουσία όλων των μελών είναι απαραίτητη, με δεδομένο ότι σ’ αυτή τη Γενική Συνέλευση, εκτός από την εκλογή μελών για τα όργανα του Ομίλου, θα  συζητηθούν και θέματα σχετικά με τη δράση του Ομίλου για την επόμενη περίοδο.

Για το Δ. Σ. του Α. Κ. Ο. Λιβαδειάς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αναστάσιος  Ακριδόπουλος

Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χρήστος  Αλογοσκούφης

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.